Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Boktips

Många frågar vad vi läser för Jolie och vi läser i princip alltid för henne och Jason samtidigt. Jason var inte alls intresserad av böcker när han var under två år. Det intresset kom rätt sent för honom och han bara bet i böckerna och kastade iväg dom, haha. Idag älskar han att läsa och kan sitta i flera timmar (utan att överdriva) med mig i soffan olika sagor och historier. Jolie sitter alltid med när vi läser men blir lätt uttråkad efter en stund. Dom enda böckerna som INTE tråkar ut henne är böckerna om Babblarna. Dom kan vi läsa för henne om och om igen =) Dessa tre ovan är toppen tycker jag och vi har några till hemma med.

Kommentarer

  1. Marre

    Här är också babblarna böckerna riktiga favoriter! Vet inte hur många gånger jag läser dem per dag för dottern på 1,5 år 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish