Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Min glada lilla kille

Vad jag älskar min Jason. Han är så intressant som människa och så spännande att vara med. Han börjar prata allt mer och det är så roligt. På ett sätt så känns det så rätt att det blev som det blev med förskolan. Att jag får ha honom hemma hos mig igen är så fint. Det är kul att få vara så närvarande i alla framsteg med talet och alla hans idéer och saker han gör. Känns bra när det kommer till sjukdomar med.: För Jolies skull. Vi får se hur det blir nu framöver men vi står iallafall i kö till en annan förskola. Känner inte minsta stress över att han ska börja igen som det ser ut just nu. Jag njuter av varje dag med honom och han är för det mesta otroligt lättsam att ha hemma.

Något jag däremot önskar att jag var bättre på är att ta mig tid för bara mig och honom. Det händer ju oftast när F är i skolan och Jolie sover men önskar jag kunde ta mig tid även vid andra tillfällen. Att vi hittade på saker bara han och jag ibland och tog oss ut på små äventyr. Det är guld värt att få vara med bara ett barn för en stund. Kunna ge all tid och all uppmärksamhet. Har lovat mig själv på att bli bättre på att göra det. Kanske ta bussen till biblioteket med honom en lördag för att låna nya böcker medan pappa och lillasyster får göra något annat. Eller åka och handla bara han och jag medan dom andra två väntar hemma. Märks att han uppskattar våra stunder där vi bara är VI så otroligt mycket.

Är ni bra på att ta er egentid med ett av barnen? Hur delar ni upp er? Vad hittar ni på? =) 

Kommentarer

  1. Marie

    Vi delar på oss ganska ofta och tar egentid med ett barn, så himla mysigt och uppskattat av både barnen och oss :). Vi har till och med rest iväg på olika håll (vi kommer från andra orter än Umeå där vi bor 🙂 så nångång har jag åkt med ett barn hem till mina föräldrar, eller maken med ett barn till stugan eller så. Ibland har mor- eller farföräldrar lånat bara ett barn och så har vi ett hemma, supermysigt :). Vi går på bio, fikar ute och köper nåt pyssel eller så. Går på lekland eller badhus eller så bara är vi hemma och myser och leker, ägnar tid ihop ❤️

  2. Elin Forsberg

    Har en dotter på 4,5 och en son på 1 år.
    Jag och min man nattar ett barn var och kör varannan kväll, Sen så går pappan med dottern på gympa en gång i veckan. Jag och dottern åker ibland iväg på bio, restaurang, eller bara biblioteket här där vi bor. Känns som vi är hyfsat bra på det och det märks att hon uppskattar det, men hon älskar även när vi gör saker alla fyra och hon vill gärna att lillebror ska hänga med på saker. De har en fantastisk syskonrelation och det är så coolt allt hon gör för och med honom 🙂 hon är nästan som en liten ”minimamma” ibland, hehe.

  3. Victoria

    Mina barn är ju lite större än dina (9, 12 Och 13) så dom stora tjejerna är inte så mycket för att umgås med sin mamma om det inte handlar om fika eller shopping, men det är mysigt det med. Den yngsta tjejen däremot älskar att pyssla, gå på bio, se en film hemma, gå på picknick och spela spel så det försöker vi hitta tid till iaf en gång i veckan. Mysigt är det iaf 😊

  4. Em

    Alldeles för dålig på det tyvärr :/ Min stora (3 år) skulle verkligen behöva mer tid ensam med mig men med en helammande lillebror (6 mån) som inte tar flaska är det svårt att få till. Intalar mig att vi kommer kunna ta igen det lite sen när jag slutat amma och att det ”bara” är ett år av livet som kommer vara såhär, att vi har många år framöver där vi kan göra sånt 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det.. Ja, det är ju svårt när syskonet är så litet.. <3 Ja, det kommer ju sen! Stressa inte <3 kram kram 🙂

  5. Fyrbarnsmamma

    Vi är usla på att ta egentid med barnen (men får det då och då i samband med deras träningar). Men jag upplever faktiskt att barnen, precis som jag själv gjorde i barndomen, föredrar när de får dela upplevelser med syskon. Däremot försöker vi hinna med varsin stor vid nattningen.

  6. emelie

    Att ta tid med bara ett barn är jätte mysigt när det väl händer men svårt ibland att få till. Men vi försöker lite nu och då maken och jag. Jag är fortfarande hemma mamma med nr3…försöker få till tid med de två stora en och en…handla,gå på bio,bada,bowla,biblioteket,ta en fika….eller sätta oss själva i ett rum och läsa ihop,pyssla…eller baka…vid några tillfällen har vi även fått till en hotellnatt med bara ett av barnen…så mysigt! Dom uppskattar egen tid med bara en förälder minst lika mycket som jag och deras pappa gör:)

    önskar er en härlig helg!
    Kram Emelie

  7. Joanna

    Vi går på bio, äter ute, tar en fika ute, biblioteket, badhuset osv, så att var och en får ha lite egen bara jag och mamma/ pappa-dag. De uppskattas jättemycket!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish