Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God morgon vänner!

Torsdag idag. Dagarna går så snabbt. Det är dags att börja styra upp allt inför Jasons kalas på riktigt! Han är sååå taggad på att fylla år och berättar att han ska bli tre år hela tiden och att han ska få en blåbärstårta. Han älskar blåbär så det är såklart den smaken på tårta som gäller. Vi har beställt en stor gräddtårta med färska blåbär på och även en ”naked cake” med chokladsmak.. Lite bullar och sådant med! Och så ska vi baka lite själva (trots att jag inte tänkte det från början, haha) och köpa massor med kakor, choklad, frukt.. Kommer bli jättebra. F gick crazy (som han själv kallade det) på Coop igår och köpte ännu mer ballonger och annat. Låter som om vi planerar en bröllopsfest typ, haha! Men det är ju så roligt och det är ännu roligare att han faktiskt förstår att han fyller år nu när han är så pass stor. Jag älskar ju att planera och pyssla i ordning sådant här så utnyttjar mina tillfällen till max som ni märker. =)

Önskar er en fin dag! KRAM!

Lite bilder från när vi besökte en äventyrslekpark för ett par dagar sedan! Så härligt ute nu på hösten!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi tänkte först ge enbart en iPad men nu har vi ordnat så mycket annat så vi kör nog en padda till jul istället, haha.. Blir lite lego, duplo, en doktorsväska, play doh, något gosedjur, pussel, en bok, polisbil 🙂 saker som vi vet att han gillar och vill ha. KRAM <3

  1. Kristina

    Hej! Vilken lekpark är det där? Jag bodde i UMEÅ för flera år sedan och tycker det ser ut som tomtebo? Nu när vi inte bor där längre men ibland kör igenom stan så skulle det vara kul att pausa i ngn lekpark.

  2. Maria

    Jag undrar lite över om Jason har många kompisar när han inte går på förskola? Många barn får ju sina vänner där de valt själva men hur gör ni för att han ska ha möjlighet att träna nya barn i son egen ålder han får välja själv?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har många vänner med barn i samma ålder som vi umgås med varje vecka. Han går på knatteskutt och dans och vi hänger mycket på lekland, bibblan, olika lekparker.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish