Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Mina meddelanden på instagram funkar fortfarande inte.. Många har skrivit till mig att jag förmodligen är hackad då men det kan jag väl inte vara!? Har inte hänt något mer med kontot än det.. Jag har bytt lösenord på alla mina sociala kanaler, min mail osv.. Olika överallt. För säkerhets skull, haha.. Men ja.. Alla meddelanden  är helt borta. Vad gör man? Vet att fler varit med om samma sak men nu har det varit såhär i flera veckor. Så tråkigt!

– Att vara själv med barnen blir bara roligare och roligare! Älskar att få kvalitetstid med dom även om vi alltid saknar pappa F. Vi brukar göra kortare utflykter, besöka nya lekparker runt området vi bor.. Finns så mycket att göra och Jason älskar att bara se naturen, titta på löv, spindlar, fåglar.. Att gå en kort sträcka kan ta 45 minuter för att han vill titta på allt. Och har man tiden (vilket jag har) så är det en sådan fin upplevelse. Det är kul att kunna ta del av världen genom hans ögon.

– Jag är sugen på den senaste iPhone men den känns otroligt dyr.. Är den värd sina pengar? Har också sätt att den ”förskönar” väldigt mycket med sin frontcam och att man blir alldeles slät i ansiktet. Har någon av er köpt den? Vad tycker ni om den? Jag är faktiskt i behov av en ny telefon så är lite inne på den faktiskt just för att den är rätt stor och jag vill ha en större skärm.

– Jag är också inne på att starta eget bolag. Eller jag och F tänkte göra det tillsammans i så fall. Blir enklare för mig då med fakturering och liknande då jag arbetar med sociala medier så som jag gör. Är dock så osäker på hur lång framtiden för mig inom detta är.. Kommer jag att hålla på med detta om ett år? Kommer jag att sluta blogga eller finns det ett par år kvar för mig i denna bransch? Har egentligen haft en önskan om att starta eget rätt länge nu men går hela tiden i tankarna om det verkligen är värt det och hur länge jag ska hålla på med detta egentligen? Och så är det ju en hel djungel att sätta sig in i.. Någon som har tips och råd? Hur gör man? Var börjar man? Vad är viktigt att tänka på? Alla tips mottages!

– Vi var ju sugna på att resa utomlands hela familjen i vinter men då F kommer att plugga i princip fram till jul så kommer vi nog att stanna hemma. Vill vara hemma i huset över jul och nyår. Tanken var annars att åka veckan innan jul typ men på grund av hans plugg så går ju inte det.. Men vi sa att vi ska försöka komma iväg hösten 2019 istället. Om allt ser bra ut med Jolie då.. Då är hon lite äldre också.

– Barnen leker så otroligt bra tillsammans nu och det är så kul att se! Tänk hur mycket utbyte dom kommer ha av varandra om typ två år? Jag tycker verkligen att det finaste man kan ge sitt barn är ett syskon. Det märks verkligen redan nu hur mycket dom betyder för varandra och det gör mig så varm i hjärtat.

– Livet är så skört. Såg att en tjej som jag följer på instagram hade förlorat sitt barn i magen bara ett par veckor innan BF.. Det slog mig så hårt och jag satt och grinade i soffan. Läste hennes text för F och även han fick tårar och vi kramades länge. Det gör så ont i mig att det ens kan och får hända.. Det är så förbannat orättvist så det finns inte. Mitt hjärta blöder för familjen.. Det får mig också att tänka kring om jag verkligen vågar få fler barn. Det är inte en självklarhet att få födas och bara må bra, att allt ska vara bra.. Det är så läskigt och det finns alltid en risk att något händer längs vägen eller efteråt. Min värsta mardröm är att förlora ett barn. Kan inte ens snudda i tanken utan att tårarna börjar rinna. Hur lever man ens vidare efter en sådan sak? Ni som gör det – vilka kämpar ni är. Jag beundrar er så otroligt mycket.

Kommentarer

  1. Ninna

    Jag har alltid önskat mig 3-4 barn. Det var innan jag visste vad det hela innebär, att vara mamma är att vara allt. Bära barn i magen, oro, bara barnen utanför magen, oro. Alltid oro att något ska hända. Mina två bebisar är idag 2 1/5 och 6 månader. Väldigt tätt och väldigt intensivt. Det var lite tufft med 1 bebis, med 2 är som att ha 20.. Det är fint att dom får växa upp tillsammans precis som dina 2 bebisar. För min del räcker det med fler barn, iaf nu. Framtiden är oviss men just nu är jag nöjd och det tycker jag är klokt. Jag älskar mina barn men jag är extremt känslig och jag vill kunna ge Allt till dom två. Det brister när man inte kan vara där när båda behöver en. Man hinner liksom inte ens gå på toa ibland haha.. Man tappar bort sig själv lite i småbarnsåren och det är tufft som det är med 2 barn

  2. Emma

    Jag gick nyss igenom ett fördröjt missfall. Fick veta om det genom ett tidigt ultraljud och fostret hade varit avliden i 8 veckor i min mage. Men kroppen trodde fortfarande att allt var bra så magen fortsatt växa och utvecklade allt som behövdes till fostret som var död.
    Man förstår inte varför det händer, har aldrig vart så ledsen som jag är just nu. Sen att det blev trauma efter den medicinska aborten gör inte saken bättre. Jag började störtblöda och fick lov att skrapa ut rester ur mitt underliv och sedan sugas i livmodern och jag fick vara vaken när detta hände. Har väldigt hög smärtgräns och fixade detta med enbart den bedövning läkaren satt i livmodertappen.

    Men hur smärtan att förlora sitt barn är värst. Fick se det lilla lilla fostret. Är svårt att ta in, men på något sätt lever man vidare.
    Jag vet att jag kan få barn när jag redan har 2 men ändå, man går sönder..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina du.. 🙁 jag beklagar verkligen.. Gör ont i mig av att läsa.. Ni är starka och klarar detta.. Men kan knappt föreställa mig sorgen.. Skickar all kärlek och en stor kram <3

  3. E

    Usch började också gråta när jag läste det! Följt denna tjej sedan min förra graviditet och nu var vi beräknade samtidigt med andra barnet…SÅ hemskt att hon förlorade barnet när man följt de hur de har förberett och allt. Det är så att jag inte vågar förbereda och fixa för mycket, och är supernojig så fort jag inte känner rörelser 🙁 Det är sån känslom’ssig bergochdalbana med barn.. man är så lycklig men samtidigt så rädd och orolig! Man vågar inte ens tänka tanken att något skulle hända de. Och att det finns de som förlorar sina barn gör det så verkligt att det faktiskt kan hända!

  4. Elin Nyberg

    Hej! Jag har den nya iPhone XS Max, tycker den är grymt bra! Kameran är helt galet bra och snabb, frontkameran förskönar lite men inget man stör sig på! Tycker den är värd pengarna utan tvekan! 🙂
    Kram

  5. Sanna

    Ja vad gör man och hur gör man. Förlorade min 1 månaders pojke för ett halvår sen. Man tror man dör av sorg men det går tydligen inte. Livet står still och man bara överlever. Man lever inte utan överlever. Många har anda barn att leva för, vi förlorade vår förstfödde.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Herregud 🙁 gör ont i hela mig att läsa detta. Har verkligen inget att skriva förutom att jag verkligen beklagar er sorg.. Ni är så starka som går igenom detta.. All kärlek och stor stor kram <3

      1. Sara- sarascupoftea på instagram

        Vi förlorade också vår förstfödde men i magen, där och då förlorade vi vår framtid, alla drömmar och förhoppningar. Vårt barn. Precis som du skriver så överlever man eller så dör man. Inte så mycket till val, Finns ingen styrka bara måsten… idag är vår ängel storasyster till två småsystrar, det gör det lite lättare att andas varje dag men sorgen försvinner aldrig. Vi fick ett barn som aldrig fick leva och hon fattas oss alltid.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Herregud 🙁 gör ont i hela mig av att läsa. Starka, starka ni 🙁 all kärlek till er. Jag beklagar er sorg <3 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish