Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God kväll fina ni

Hoppas att allt är bra med er!

Idag har vi hängt med Tove och barnen under eftermiddagen. Vi har också hunnit med lunch på stan hela familjen, lånat böcker på bibblan, kört bort skräp på tomten och handlat. F är iväg nu och ska köpa lite choklad, batterier och lim (några grejer i barnens lekkök är sönder så dom ska lagas) och sedan ska vi sätta upp en grind här på övervåningen, hänga upp en lampa på väggen i Jolies rum och se lite på TV innan läggdags.

Nu på kvällen plingade det på dörren med lite grejer som jag köpt på nätet! Älskar att få saker hela vägen till dörren.

Eltandborste till Jason, lite hudkräm till Jolie, en BUS jag ska testa (håller på att prova mig fram mellan olika just nu), våtservetter, en städspray, duscholja och babyolja till barnen.. Fotkräm till mina fötter med =)

Denna älskar jag!! SÅ bra!

Frukost =)

Dagens mamma! Har ju slängt mina favoritbyxor men då hade min vän Josefin ett par exakt likadana hemma! Dom fick jag! Ni anar inte lyckan!! Dom är ju från 2010 och jag tycker att det är omöjligt att hitta ett par likvärdiga trots att det finns många liknande. Men dessa ÄLSKAR jag och nu har jag ett par i garderoben igen. Sååå glad!!

Dagens lunch! Zucchini och purjosoppa med gräslök, sesamfrön, parmesan och massor med goda tillbehör.

Älskar dom!

Fika hos bästisarna idag!

Killarna busar i vanlig ordning! Tycker det är galet att dom ens kan klättra upp där själva!?

Förberedelser! =) Detta paket hämtades ut igår.

Kommentarer

  1. Lina

    Konstig fråga kanske, men hur gör du med BUS när du har så små barn som är nära dig så ofta? Jag har en ettåring som jag ammar och skulle vilja fräscha till mig med lite BUS nu på hösten och vintern men har dragit mig för det då jag har hundkontakt med min dotter mest hela tiden, ammar etc. Ser framför mig hur det typ kladdar av sig på henne innan det torkat in helt och vi båda blir helt flammiga.. Men det kanske bara är i mitt huvud det är ett problem, haha.. Hur fungerar det för dig och hur gör du om du ammar de första timmarna efter att du smörjt in dig?

  2. Angi

    Måste bara säga att du passar så himla bra i stilen ovan! 😍 Sjukt snygg!
    Och jätte kul att följa förberedelserna för Jasons kalas 🎉.

  3. Jennie

    Haha åh, jag säger detta med REN kärlek; att efter allt ”tjat” om byxorna så förstår jag att du är fantastiskt lycklig! Jag har ett liknande par som jag redan i förväg är ledsen över när de inte håller ihop längre haha… Så glad för din skull!

  4. Cissi

    Men åh så kul att få se massa förberedelser inför Jasons kalas 👏👏👏😍 Och även hur allt blev sen med hoppas jag 😁. Kanske en vlogg också? Haha! Tycker själv det är så kul att greja med kalas och du lyckas ju alltid få det så där wow-fint 😍😍😍 Kram kram

  5. Johanna

    Hej fina!
    Har du testat St Tropez bus? Jag har använt bus i flera år och jag tycker att St Tropez (deras mousse) helt klart är den bästa av alla jag testat! Det är enkelt att få det jämnt då den redan är brun när man lägger den (som man gör med en handske) och är väldigt enkel att jobba in! Har fått så många komplimanger för att det ser så naturligt ut när jag berättat att det är just bus :). Den kostar ju dock lite mer. Jag köper dock den lilla flaskan och den håller iaf i 6 månader så för mig är det helt klart värt! Jag har den i ansikte plus hals och bröst oftast.
    Hoppas att du hittar någon som du gillar! Är så glad att allt såg bra ut med J, vad skönt det måste vara <3 massa kramar!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish