Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vi har varit ovänner..

Vi har haft våra tjafs och bråk genom våra snart 9 (!!) år som par men föregående vecka var otroligt tuff om jag ska vara ärlig.. Jag har varit så lättirriterad så det är inte klokt. Oro för Jolie (jag var verkligen ett vrak dagarna innan hjärtkontroll) i kombination med lite sömn, stress över stort och smått. Jason har varit trotsig.. Mycket utgifter med bilen som strulat. mycket tankar över huvud taget.. Har tagit ut allt på F såklart och till slut blir ju han lite sur tillbaka.. Så vi har tjafsat otroligt mycket under förra veckan och fram tills nu. Vet inte ens varför jag skriver detta men vill väl mest visa att vi också är mänskliga.. Många av er tror ju att vi konstant är gulliga med varandra men så är inte fallet. Eller ja, nu låter det som om vi aldrig är det men det ÄR vi. Vi har världens starkaste relation och världens bästa förhållande. Vi har alltid varandras rygg och kompletterar varandra till max. Vi är ett fantastiskt team på alla vis och det finns ingen som jag hellre skulle spendera mitt liv med. Vi är också fortfarande pirrigt kära rätt så ofta trots småbarnsåren och i princip noll avlastning. Jag älskar oss och jag älskar vårt förhållande.

Men ja.. Det brister för oss med ibland. Det är tjafs och vardagsirritation.. Ibland mer och ibland mindre. Vi har haft det sjukt bra rätt länge nu. Vi brukar vara grymma på att prata med varandra men nu på senaste har det på något vis halkat efter då annat kommit i vägen hela tiden. Så veckan som varit har tagit ut sin rätt. Ikväll så frågade jag ”är det nu vi ska separera eller?” och så kom alla tårar. Och nej, det ska vi ju såklart inte. Jag fick en stor varm kram och så fick vi fick oss en lång pratstund nu efter att barnen hade somnat. Så himla skönt att bara räta ut allt och prata om alla känslor och tankar. Många gånger kan jag tycka att det är jobbigt att vi är så olika i hur vi hanterar saker. F är mer inåtvänd med sina känslor medan jag vill prata om saker 1000 gånger. Vi krockar rätt ordentligt där trots att vi vet hur den andra funkar. Jolies hjärtfel är ett exempel på något som vi hanterar så extremt olika och det är skönt att bara kunna mötas i att vi egentligen känner samma oro men att vi lever med den på olika sätt och hanterar den olika i vardagen.

Att prata med varandra är verkligen A och O.. Det märks direkt på oss när vi har brustit i kommunikationen till varandra. Och det är så viktigt att ta tag i det direkt och prata ut. Så att man inte går och irriterar sig eller mår dåligt utan att den andra vet om det. För till slut så brister det ju bara och det gjorde det verkligen ikväll för mig.

Nu ska jag stänga ner datorn och smyga ut till mannen som ordnar kvällsfika. Ikväll tänder vi lite ljus och ser en film i soffan med var sin kopp te. Tror att det behövs då vi båda haft rätt mycket av vårt egna och inte hunnit ge varandra så mycket tid som vi kanske borde.

Kram på er och ta hand om varandra <3  

Gud vad länge vi har hängt ihop nu.. Vår relation är verkligen det viktigaste i världen för mig. Är så tacksam över att vi har fått varandra och över allt det fina vi har skapat ihop sedan 2010. Man har ingen garanti på kärlek men ni vet när man vara vet? Jag vet verkligen att F är den jag ska leva med. Det bara är så.

Kommentarer

  1. Jessica

    Hej! Du brukar ibland skriva om att ni inte har någon avlastning, att ni aldrig har barnvakt eller så. Är det för att ni inte vill ha barnvakt eller är det ”ofrivilligt”? Ni har ju båda familjen nära, varför är inte de barnvakt ibland? Kram!

      1. Jessica

        Men de skulle väl ställa upp om ni frågade? Menar inget illa, men mor- och farföräldrar brukar bli glada åt att se efter sina barnbarn 😊

  2. fanny s

    Jag och min man har också varit tillsammans sedan 2010. Tre barn och ett fjärde på väg. Vi har lyckats påbörja och avsluta två högskoleutbildningar samtidigt som vi fått våra barn. Vi har börjat våra första riktiga jobb, vi har flyttat flera gånger. Och vi har bråkat massor när det varit tungt. Samtidigt som vi är otroligt stabila i vår relation, vi älskar verkligen varandra så himla mycket och som du skriver…jag bara VET att det är han! Även om vi skulle separera i framtiden tror jag inte att någon annan skulle passa mig lika bra. När man blir tillsammans när man är unga så formar man vi varandra så himla mycket. Fint skrivet av dig <3

  3. JLB

    åh va kul att se gamla bilder på er! vilken ”fin” kortärmad skjorta han hade fått på sig hahah!
    tycker de är kul hur ni skriver att man kan va nykär trots småbarnsår.. alla säger verkligen att det dör ut efter en stund men jag och min man har hållt ihop i ca tre år, vi har småbarn hemma och varje kväll gosar vi i soffan och jag somnar i hans famn när vi lägger oss, vi duschar ihop osv och gör saker tillsammans om dagarna. känner mig fortfarande lika kär som när vi träffades!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hahaha 😉 ellerhur!! Nej, det gör det verkligen inte! Man väljer ju helt själv hur relationen ska bli. Vi har ju inte allt för mycket tid till varandra då vi ALLTID har barnen själva men vi försöker ändå hitta våra stunder till att se varandra. Vi försöker alltid vara rädda om varandra då vi trots allt är varandras närmsta människa och familj. KRAM <3

  4. Sandra Chorsell

    Ni är så fina tillsammans ❤️ Så viktigt att påminnas ibland om att det inte alltid kommer vara bra dagar i ett förhållande en av sakerna som jag verkligen ser upp till er är såklart att ni verkar vara så underbara personer och att ni alltid är med era fan barn precis så jag också vill ha det tanken på att lämna bort min fina son bara för en liten stund gör ont i hjärtat usch vilken mardröm det kommer bli den dagen jag måste börja jobba igen 🙁 All kärlek till er ni är så underbara ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig verkligen!! Fina du 🙁 <3 TACK för så underbara ord. Blir rörd. Stor kram och ha en underbar kväll.!! <3

  5. Nina

    Livet med sitt livs kärlek 🧡 Jag förstår dig precis. Jag är också en känslopersom och vill prata om allt. Medan min man är tvärtom. Under våra 7 år tillsammans har jag aldrig sett honom gråta.
    Jag kan inte föreställa mig hur det är att ha ett barn med hjärtfel. Klart att det tär på en. Kämpa på, ni är bäst! Kram.

  6. Therese

    <3

    Jag och min man har varit ett par sedan 2001, då var jag 14 och han 17. Vi väntar nu vårt tredje barn men har också haft en tuff period, mycket klydd med flytt till hus och nytt jobb. Men vi är starka och bästa vänner, så det kommer gå bra <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish