Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Vi mår bra och har haft en fin helg. När Jolie kom tillbaka från akuten så var allt bra och lugnt som tur var. Tack för alla era peppande och förstående ord. Annars har vi haft en lugn och skön helg i det stora hela iallafall. Vi har bara myst, lekt på barnens rum, ätit gott och tagit en och annan promenad för att få lite frisk luft. Jason har varit på både dans och knatteskutt under gårdagen.

I fredags innan sjukdomen bröt loss så köpte vi hem lite presentpapper och sådant till Jasons födelsedag. Skönt att vara ute i god tid. Passade också på att veckohandla till denna vecka och ta en fika på stan. Mysfredag! På kvällen blev det IDOL och F gjorde sushi med färskost, paprika, morot, gurka och avokado. Våra barn sover ju alltid hela nätter men i fredags så vaknade Jolie vid 22.00 på grund av att hon var krasslig (snorig näsa) så vi tog upp henne och myste med henne fram till midnatt då hon ville somna om igen. Vår älskade lilla tjej.

Nej, nu hoppas vi att vi slipper all sjukdom ett tag framöver. Kram på er fina och ha en underbar start på veckan!

Kommentarer

  1. Sara

    Åh vilken lyx att få sova hela nätter 😔😭 Min vaknar 10-20 ggr per natt och har gjort i 3 mån tid.. vet knappt vart jag ska ta vägen snart 😭

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish