Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste dagarna

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår jättebra idag och är så lättad efter gårdagen.

Idag ska F till universitetet och jag och barnen ska hitta på något.. Får se om vi möter upp någon vän eller om vi bara leker här hemma. I eftermiddag väntar BVC med Jolie och jag väntar också på ett paket som ska dyka upp där mot eftermiddagen.

Vi har haft så mysiga dagar nu på senaste för övrigt. Bland annat så hade jag två underbara vänner och deras barn över. Vi babblade, barnen busade.. Blir ju så lite kaos med många barn under samma tak men det finns ju en viss charm i det med, haha =) Vi åt kesoplättar och tillbehör till lunch.

Min vän Sofia hade med ljuvliga rosor till mig. Så himla snällt! Blev så glad!

Vi har ätit blåbärspaj hos vänner! Bara var och babblade några timmar medan barnen lekte. Jättemysigt.

Vi har hängt med Tove och barnen en del såklart. Alltid lika kul! Jolie kollade nöjt på storebror som lekte loss från sin varma åkpåse. Hade gärna bytt plats med henne, haha. Sedan blev vi bjudna på fika. Har blivit en del fika på senaste.. Jag som skulle dra ner på sockret!

Jag har fotat för ett så kul samarbete också! Kommer snart upp på min instagram så håll utkik om ni är intresserade av att lyxa till slutet av året med massor av skönhetsprodukter inom hår, hud, smink osv.

Vi har handlat lite inför kalaset. Är ju två och en halv vecka kvar men det blir ju oftast så att tiden bara rinner mellan fingrarna och så står man där och slår in presenter kvällen innan.. Så nu har vi köpt lite tallrikar och muggar. Ska inhandla presentpapper och snöre + dekorationer och lite annat nu inom det närmsta med. Sedan är vi klara. Eller ja, han ska ju få en surfplatta och vi har inte bestämt vilken än. Står mellan en iPad och en padda från Acer tror jag.. F hade kikat på en från Huawei med.. Det är ju en djungel. Snart har vi nog bestämt oss iallafall!

Kolla denna underbara poster som har fått komma upp i Jasons rum. Såg den på instagram och blev helt förälskad. Så så fin och känns så speciell på något sätt. Gör sig fint med hans väggfärg enligt mig.

Önskar er en underbar dag. Kram och kärlek! Ha en fin torsdag!

Kommentarer

  1. Anna

    Hej!
    Hur stor är Jolie nu, vikt och längd och vilken storlek på kläder? 😁

    Sedan har jag en fråga till, när du är ensam med båda barnen känner du dig någonsin otillräcklig då? Uppstår det några situationer då tålamodet tryter och hur går du tillväga då? Kanske kan lyfta denna fråga i ett inlägg om hur du gör. Hoppas du förstår hur jag menar 🙊 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Skrev ett inlägg om det igår 🙂 <3 ja, det gör jag! Typ hela tiden! Kan absolut lyfta det mer i i ett inlägg framöver, kram kram 🙂 <3

  2. Alexandra

    Vad håller F på att utbilda sig till? Älskar dina bilder man blir så inspirerad och gotte sugen 🙈 (haha inte bra när man försöker skära ner på socker och choklad) ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Civilekonom <3 tack snälla du 😀 haha men såå kul 😉 måste också skära ner på det men är SÅ svårt.. Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      För att han är intresserad och det finns otroligt mycket bra och lärorika appar 🙂 även perfekt att se film på om vi reser eller liknande, kram!

  3. Emma

    Rekommenderar verkligen iPad! Haft flera olika billiga tidigare men är verkligen ren skit jämfört mot iPad som vi köpte sist! Haft den 1 år snart och den är såååååså grym! Snabb och enkel och grym batteritid 😍🙏🏻

  4. Caroline

    Låter som ni haft riktigt mysiga dagar! Undrar vart ert fina soffbord är ifrån? Hoppas ni får en fortsatt fin dag❤️

  5. Jeanette

    Skrev på IG men såg att du skrev att du inte kunde se så provar här <3 undrar vart den underbara runda vita mattan är ifrån som ni har till babygymmet? 💕

  6. E

    När de häller telefoner allt utan iPhone helst samsung. Men då de gäller pratar är de ipad. Har världens tekniknördar hemma. Sambon och 7åringen. Och alla andra plattor blir tyvärr seg efter ett tag. Haft allt möjligt så sonen slutar använda dem. Så skulle hellre satsa på iPad. Dyrare men värt det när det är plattor.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul att du gillar dom! 🙂 Spegeln är av märket done by deer, katten är från SKIPHOP och åsnan som Jolie biter på är köpt från ICA 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish