Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från helgen

I fredags åt vi tacos. Haha, bilden ovan alltså.. Såhär blir det när man har en bebis med vääääldigt långa armar som vill åt ALLT som står på bordet.

Bästisarna fick leka loss en stund i fredags med. Älskade ungar!! Så fint att dom har varandra.

Jolie myste i vagnen. Nu är det riktigt kallt ute och det kräver en rejäl åkpåse, tjock jacka, tjocka strumpor.. Nu börjas det. Var frost på backen i lördags när vi vaknade..

Två sekunder efter att dessa bilder togs.. ”JASON DU MÅSTE HA HJÄLM PÅ DIG NÄR DU SKA CYKLA!!”. Haha, han hade cyklat iväg utan hjälm men han höll den i handen iallafall. F sprang ikapp honom snabbare än blixten som tur var.

Myskväll på övervåningen. Vi såg ikapp IDOL i lördags, kramades i soffan och kikade på vinterjackor på nätet.

På väg ner för trappen. Vi har ju inga grindar i trappen då Jason kan gå upp och ner utan problem men nu blir Jolie allt rörligare. Vi ska nog skaffa en till övervåningen iallafall så att det inte finns en risk i världen att hon kan ramla ner.. Hon är ju så snabb nu och vi har ju konstant koll men olyckan kan vara framme snabbare än man tror. Tips på bästa grinden?

Mannen gjorde bananpannkakor till frukost i lördags också. Mmm så gott!

Spännande när pappa pratar i telefon med farfar =)

Till lördagsmiddag blev det en riktigt snabb pasta med kikärtor, parmesan, stekt zucchini och färdig pastasås.

Såhär härligt är det att bo i ett nybyggt område. Nästa år ska stenplattor och gräsmatta på plats! Det kommer göra så stor skillnad.

Kommentarer

  1. Elin

    Såg att du hade en åkpåse från Elodie Details innan. Är den inte tillräckligt varm för vintern? Hade tänkt att köpa en från dem då jag väntar barn i januari men blir osäker nu. Bor i södra Sverige förövrigt så det blir inte lika kallt som i norr men man vill inte att bebis ska frysa.

  2. Marta

    Hej Gabriella! Älskar din blogg, ni är så underbara. Kan du snälla skriva recepten till bananpannkakor. Min son har mjölkproteinallergi och jag tänkte laga till han. Det ser så gott ut. Kram på er. Bästa familj 😉❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 kika under kategorin MAT här på bloggen eller googla "gabriella joss bananpannkakor" så har jag delat det flera gånger, kram fina du <3

  3. D

    Vad heter de skorna du har på dig? Är de varma så man kan ha de till vintern? Är nämligen på jakt efter nya varma skor😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jonny Bulls kommer dom från! 🙂 nej, inte direkt men med tjock strumpa kan man ha dom 🙂 så gjorde jag förra vintern, kram

  4. Aida

    Hej! Jag är ny läsare på din blogg och älskar din blogg redan. Kan jag fråga om vart du köpt din jacka och är den varm för vintern också? Jättehärliga bilder btw, Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish