Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ögonbryn

Inlägget är i ett samarbete med Look Professionals 

Här kommer lite före och efterbilder på mina ögonbryn. Jag har ju tjocka och mörka bryn naturligt men ville fylla upp lite och jämna till + få till formen lite bättre. Är SÅ nöjd och mina bryn ser så otroligt naturliga och fina ut.

Jag kollade om jag kunde få en rabattkod att ge till er som är intresserade av att fixa era bryn och om ni anger JOSS10 när ni bokar så får ni 10% fram till slutet av december. Konsultation är dessutom alltid kostnadsfritt om ni är sugna på att veta mer. Ni som läser min blogg får också förtur till alla oöppnade tider i november. Kontakta Alex på instagram eller per mail.

Instagram: @lookprofessionals 

Mail: contact@lookprofessionals.com

FÖRE är bilden ovan och EFTER är bilden nedan! Vad tycks? =) 

Och på dessa bilder nedan är båda efterbilder.

Här låg jag =) så mysigt inne hos fina Alex!

Ni kan se mer bilder på instagram (@lookprofessionals) men här nedan kommer några till. Alex finns i både Köpenhamn och Umeå.

Inlägg i samarbete med Look Professionals 

Kommentarer

  1. Carolina

    Jag funderar också på att fixa brynen men här i stan finns ingen som gör om man ammar. Var det något ni pratade om innan?

  2. Anna

    Jätte snyggt!:) får jag fråga om du minns vad färgen hette? Tänkte om det var en färg som heter Bevaro (svensk producerad).

  3. Elin

    Hej Gabriella! Tack för att du delar med dig av ditt liv och dina tankar. Jag uppskattar varje inlägg 🙂
    Om jag inte minns fel så skrev du i ett tidigare inlägg att ni skulle köpa en padda till Jason i födelsedagspresent. Jag har en kille som är 2,5 och letar oxå efter en padda till honom. Tycker dock att det är en djungel och vet inte alls vilka som är bra osv. Vilken tänkte ni köpa och varför väljer ni just den? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du 🙂 men tack snälla, blir så glad! Åh, vi håller på att kika runt nu men har inte riktigt bestämt oss. Men lovar att blogga om det nu inom det närmsta när vi köpt den! Kram kram <3

    2. Sarah

      Mitt tips är att köpa en bättre begagnad, då känns det inte som att man behöver vara lika rädd o försiktig att den inte ska gå sönder. Jag lovar att era barn inte kommer att märka skillnaden men ni sparar en del tusenlappar.
      Skrivs med välmening.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish