Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Det faller på plats

Nu är vi snart klara där uppe! Kommer bilder när allt är på plats. Det vi fortfarande behöver fixa är:

– Några fina tavlor.. Jag är inne på att förstora upp bilder på oss som familj som jag själv har tagit och redigerat. Men välja bilder där det inte är jättetydligt att det är vi på bilderna. Så blir det lite mer som konst än som familjebilder.. Haha.. Så flummigt men ni kanske förstår vad jag menar? Kanske en bild på långt håll där F och Jason går och håller handen i någon fin miljö eller någon bild där jag håller i Jolie mot en solnedgång och man bara ser vår silhuett? Vad tror ni? Och så kombinera två, tre sådana bilder i olika storlekar och ramar med lite andra prints.. Skapa en fin fotovägg på det viset?

– Gardiner! Det är ett måste där uppe. Det jag tänkte först var ju givetvis sammetsgardiner då det är sååå fint och väldigt inne just nu dessutom. Men det skulle inte passa då soffan redan känns så ”tung” i sin färg och sitt material. Är inne på något mycket tunnare nu som ser lätt och nätt ut. Tror det skulle passa fint med vita eller gråaktiga.. Har ni tips?

– Lite växter! Älskar att piffa till med gröna växter. Det gör så otroligt mycket för helheten.

– Ljus på soffbordet. Ger sådan myskänsla nu på hösten. Någon fin blomma eller växt i en enkel, lite vas med.

– Lampa på väggen och i taket. Vill få upp en lampa på väggen och har lite inspo för hur det ska se ut. Vill också ha en taklampa och vi har en fjäderlampa från Vita liggandes hemma.. Vet dock inte om den skulle passa men känns onödigt att köpa en ny när vi har en redan.. Hur hade ni gjort?

Vi körde en grå tvmöbel som är supertunn. Den är vit i grunden och ljusgrå luckor. Såå fint blev det! Och ser så luftigt ut.

Dessa stora knoppar valde vi att skruva fast. Vi har ”push to open” på vår tvbänk på nedervåningen men dessa kändes som en fin detalj.

Ska byta ut mattan här uppe så småningom med men det är ju ett projekt i sig =)

Kommentarer

  1. Carolina

    Gud så fint det blir, ser så mysigt ut också, man får en ”lugn” känsla 😊 där kommer barnen trivas tillsammans på filmkvällarna😍 du är verkligen toppen på inredning, och dina tankar på tavlorna låter ju hur bra som helst, tror det skulle blir jättefint

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish