Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dålig start på veckan

Haha.. Jag som hoppades på en jättebra start på veckan fick en smådålig istället.. Jolie var på bra humör igår på morgonen men Jason var istället sååå trotsig.. F pluggade hela dagen så det var jag och barnen. Blev såklart en sådan start på morgonen som ALDRIG sker när vi båda är hemma. Båda barnen bajsade. Jolies bajs kom av någon anledning utanför och det var bajs överallt, Jason bajsade på toan och skulle torka sig själv = ännu mer bajs överallt.. Jag skulle iväg till en vän men vi missade bussen mitt i allt detta såklart.. Blev stressad och var redan trött då vi som ni vet haft en rätt tuff vecka bakom oss. Tog iallafall ett tag att göra rent barnen, mig själv och allt annat runt omkring. Ni mammor som varit med om en ”bajsattack” vet nog precis vad jag menar, haha.. Allt ska in i duschen.. Verkligen ALLT. Sedan hade jag en trotsig kille hela dagen och en liten tjej som blev missnöjd på eftermiddagen. Och Jason som faktiskt oftast är så otroligt lätt att ha att göra med bestämde sig för att ha en trotsig dag just när jag är ensam med båda.. När jag sa ”kom” så sprang han i princip åt andra hållet samtidigt som han fnittrade åt mig som var tvungen att jaga efter. Och så en grinig liten tjej på det. Höjde rösten lite för många gånger på Jason, kände mig otillräcklig för båda barnen i princip hela dagen.. När F kom och hämtade oss hos våra vänner så tog han över för en stund och jag fick andas ut och hämta lite ny kraft. Resten av dagen blev lite bättre, vi var ute och lekte, läste böcker, degade med playdoh och gjorde linsgryta till middag. Barnen somnade i bra tid och vi tog tag i plugg och jobb i soffan.

Alla dagar kan ju inte vara på topp och igår var verkligen en sådan där dag som funkar men som inte kändes helt 100% bra i magen. Idag tar vi nya tag och jag ska göra allt jag kan för att det ska bli en fin dag för både mig och barnen. Vi är ensamma till större del idag då pappan i huset är på universitetet.

Kram på er.

Kvällsjogg med pappa på den nya asfalten utanför huset. Det är som sagt så kul att få vara med och se hela området växa fram från noll.

Älsklingar!!! <3

Drack chailatte och babblade med min fina vän igår en stund iallafall medan barnen lekte och busade.

Och när jag kom hem så fanns denna i brevlådan. Tack fina Frida för den fina överraskningen!

Kommentarer

  1. Sofia

    Inte helt enkelt att vara själv med barnen. Har själv tre barn och en sambo som jobbar mycket. Skulle vara så intressant om du ville dela med dig om hur ansvarsfördelningen ser ut hemma hos er. T ex går du och F upp samtidigt på morgonen? Existerar sovmorgon hos er? Tar ni hand om ett barn var? Vem gör vad.? Skulle du uppskatta att ni gör lika mycket eller gör någon förälder mer? Vore så kul om du ville skriva lite om det 🙂 kram

  2. Emma

    Skönt att det blev ett bra slut på dagen för er i alla fall. Tycker du är så fin som delar med dig när det inte blir en helt perfekt dag också – det är så skönt att kunna läsa att andra har det så ibland med, och kanske framför allt en sån som du som alltid verkar ha det så harmoniskt hemma.

  3. Anna

    Herregud vad skönt det var att läsa detta efter en eftermiddag igår med min mega trotsiga treåring och min nyss fyllda ettåring som plötsligt har en väldigt stark vilja och ska ha precis ALLT som brorsan leker med och får hon inte det går jorden under 😅 Mannen kom hem och räddade upp situationen när tålamodet var slut för länge sen 🙌🏼

    Tack för att du driver världens bästa blogg!❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha du är inte ensam!! Kände precis samma sak igår.. <3 <3 kram kram fina du och tack för så fina ord, blir såå glad!

  4. Isabelle

    Feel you! Här är en till med ungefär samma känslor. Också hemma med två barn på 4 månader resp 3 år och gårdagen var en typisk sådan dag när man hela eftermiddagen bara längtar efter att få hem mannen så man kan få sätta sig i soffan och andas några minuter i lugn och ro. Styrkekram till Dig!

  5. Sandra

    Känner så igen de där dagarna. Jag är ensam hemma med mina små och de där gångerna när allt liksom händer exakt samtidigt, så kan jag ibland bara titta runt omkring mig och tänka ”herregud, vilket dårhus, händer det här verkligen?!” 😉 Ibland är det bara totalt kaos och det är väl egentligen inte så konstigt när man delar dagarna med två små oberäkneliga typer som samtidigt är helt beroende av en. Nej, det är inte lätt alltid! Tur ändå att vi är fler som upplever det så att man inte känner sig allt för ensam med kaoset som uppstår ibland. Man får försöka se det komiska i det i efterhand och klappa sig själv på axeln för att man ändå lyckades fixa det. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men visst 😉 kan tänka precis samma sak ibland!! HAHA 😉 skönt att man inte är ensam 😀 blir enklare när man vet att andra har det likadant, kram kram fina du <3

  6. -Jenny-

    Det är ändå sådana (skit)dagar som definierar livet på något sätt. Man kan inte bara ha bra dagar. Kram och hoppas att idag blir en dag med en snäll Jason och en glad Jolie.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish