Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några bilder från vår jobbiga vecka

Vår älskade flicka! Från att ha varit världens nöjdaste till att inget (och då menar jag INGET) fungerade.

Såhär kan man ju också gå runt och amma. Hon brukar vanligtvis sova en del dagtid men nu kunde hon inte alls komma till ro. Hade jag tur somnade hon såhär och sov en halvtimme på bröstet.

Seeeena kvällar och nätter blev det. Här sitter hon och äter brödsmulor och pratar om livet med sin pappa medan jag ser IDOL, haha.

Blev sååå enkel mat hela veckan. Och så köpte vi hem sushi flera gånger med.. Tortellini i tomatsås med ricotta och sallad blev det en kväll till middag. Väldigt gott iallafall.

Helt slutkörd mamma som kände för att ta en spegelbild med nytvättat hår och BH =)

Efter en av alla skitnätter så tog F båda barnen på morgonen och klädde på dom, borstade tänder, lagade frukost,.. Fick mig en rejäl sovmorgon och det var så skönt. Han bjöd på bananpannkakor med frukt, nötter och kokosflarn.

Jason har cyklat massor och han har blivit så duktig på det! Ser ni förresten att dom har asfalterat vår gata!? Så bra det blev! Man kunde asfaltera sin uppfart med mot en summa nu när dom ändå var igång men vi ska ju ha stenplattor så för vår del var det inte aktuellt. Men skönt med en riktig väg och kul att få se ett helt område växa fram från 0 till fullständigt. Undrar hur det kommer se ut här om fem år!? När alla har gräsmatta, altan och annat småfix klart.. Så spännande!

Kommentarer

  1. Angi

    Alltså får man fråga om en BH-guide? 😆 Innan jag fick barn hade jag väldigt små bröst men de blev betydligt större i och med graviditet/amning, så nu känner jag mig som en rookie när det gäller hur man hittar BH som sitter skönt, ger en fin push men ändå inte känns som om de sitter typ i ens ansikte 😫. Vad brukar du tänka på när det gäller att köpa BH? Några tips på extra bra märken eller modeller 😊? Tycker alltid att det ser ut som om dina BHar sitter bekvämt och ändå ger ett fint stöd!

  2. Alexandra

    Wow erat kvarter börjar verkligen ta sig! Det ser såå mycket bättre ut nu med asfalt. inte bara hus som står ute mitt ingenstans. Det blir lite ordning och reda. struktur 🙂 Såå fint.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish