Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Måndag, ny start och ny vecka. Så peppad på denna vecka.. Hoppas den ska bli bättre än föregående vecka. Lite grejer som står på schemat: 

– Nagelfix! Var det verkligen fem veckor sedan jag ordnade mina naglar sist? Går så snabbt!

– Vi ska städa ur bilen ordentligt, tvätta Jasons barnstol (den blir ju så smutsig och kladdig rätt snabbt..), köra en utvändig biltvätt och bara göra den höstfin.

– Vi ska kika på paddor till Jason. Han ska få en i treårspresent hade vi tänkt och vi ska börja slå in presenter och göra i ordning lite inför hans kalas redan nu. Beställa dekorationer, planera tårta och sådär.. Spika ett datum för kalas med! Tiden går ju så snabbt och vips står vi där i oktober och ska fira honom. Gillar att ligga steget före med det mesta som ni vet =)

– Fota ett samarbete som jag ska ha med Reima. Älskar verkligen deras ytterkläder till barnen.

– Umgås med vänner ska vi göra massor. Har en hel del inbokat. Förra veckan var det bara F som träffade vänner och hängde med Jason. Jag tog mest hand om lillasyster. Kändes så dumt att han skulle hamna i kläm helt på grund av hennes mående. Så han fick hitta på mycket på egen hand med F. Denna vecka får han mer mammatid igen förhoppningsvis.

– Jag och Jason ska måla med fingerfärg. Han älskar verkligen det och vill göra det hela tiden, haha.

– Jag ska verkligen komma igång och träna lite igen. Har inte hunnit göra något alls för mig själv under hela föregående veckan på grund av missnöjd Jolie.

– Jag ska tatuera ögonbrynen. Åh, vad taggad jag är på detta. Kommer att bli så fint!

– Jason har som vanligt knatteskutt och dans på söndag.

Hur fina blommor!? En bukett livar alltid upp. Dessa doftar magiskt och passade perfekt i min underbara vas.

Kommentarer

  1. E

    Kan man göra ögonbrynstatuering när man ammar? Är gravid nu och väldigt sugen på att göra det men är osäker hur det är vid graviditet/amning.. Så skönt att slippa fixa ögonbrynen med två små barn sen. Finns ju många behandlingar som inte utförs vid graviditet och inte amning heller så jag undrar om tatuering går bra

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tror inte det finns tillräckligt med forskning på om man bör göra det eller inte och därför avråder man väl tatuering? Men har många vänner som tatuerar sig ”vanligt” trots att dom ammar. Och denna tatuering är ju mycket mindre och går inte så djupt + att det är giftfritt ”bläck” 🙂 Det kan ju också släppa lättare då man är full av hormoner men för bebis del tror jag det är helt lugnt. Men det är väl upp till var och en. Jag har gjort mina bryn en gång förut och då ammade jag också. Gick jättebra, kram!

  2. Enannanmamma

    Älskar den där vasen, tittar jämt på mina ljuslyktor ”Hallonet” från Orrefors och tänker att den vasen bredvid med en bukett i skulle vara såååå fint 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish