Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Pyssla med Panduro

Inlägget är i ett annonssamarbete med Panduro

Under dom senaste veckorna har vi fått äran att testa lite pyssel ur Panduros sortiment och gud så roligt vi har haft! Jag tycker verkligen att pyssel i alla dess former är en perfekt aktivitet nu när det börjar bli lite kallare ute. Vi samlas hela familjen och målar, klipper, klistrar, håller på med lera.. Jason älskar det! Lite musik i bakgrunden och man går in helt i den kreativa världen. Så utvecklande och roligt för både barn och vuxna. Mysigt att ta fram efter en dag på förskolan eller en söndagsförmiddag när alla är lediga och man har en stund ihop.

Rekommenderar verkligen varmt att kika in på Panduros hemsida HÄR och spana i sortimentet. Finns något för varje smak, intresse och ålder. Just nu får ni dessutom 20% på hela sortimentet hos Panduro med koden gab20. Koden är giltig fram till 25/9 och gäller bara på nätet =) Ni kommer direkt till hemsidan här. 

Vi började med att prova en pysselåda med lite blandade saker i. Blev succé!

  

Vi gjorde prinsesskronor och nyckelringar! =) Jason tyckte att det var så kul. Man fick med massor med olika grejer att göra. Till ett himla bra pris dessutom. Du kommer direkt till produkten HÄR.

Nyckelringarna skulle in i ugnen efter att man hade färglagt dom! Sedan blev dom hårda. Så kul!

En annan dag provade vi på en ekologisk lera. Sååå fina färger och den var så enkel och bra att jobba med.

Ni kommer direkt till leran här! Kan varmt rekommendera den. F gjorde två får och ett träd, haha! Du hittar den ekologiska leran HÄR. Just nu till väldigt bra pris dessutom.

Vi har också provat att lera med roliga ansikten och detta var sååå roligt! Går att göra så många olika kombinationer och figurer.

Jason fastnade verkligen extra för just denna lera och att få göra egna ansikten till gubbarna. Han vill dega på sitt rum varje dag nu, haha. Sötnosen. Du kommer direkt till leran genom att trycka HÄR.

Vi provade också på fingerfärg och detta blev en riktig favorit! Vår lilla kille ville absolut inte sluta måla utan ville fortsätta i all evighet.

Du kommer direkt till stafflit HÄR, du kommer direkt till fingerfärgen HÄR och du kommer direkt till förklädet HÄR.

Och glöm inte bort att du får 20% på hela sortimentet med koden gab20. Gäller fram till 25/9 och enbart på nätet. Ni kommer direkt till hemsidan här. Hoppas ni gillade detta inlägg och fick lite inspiration när det kommer till pyssel. Kram!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Panduro

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish