Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tankar just nu

– Jag är så glad över min kalender! Den underlättar verkligen så mycket i vardagen och jag har börjat skriva upp allt. Har till och med gått så långt att jag skriver upp vad vi behöver handla och veckans matlista i den.. Haha.. Snälla säg att jag inte är ensam om att skriva ner saker och typ njuta (!?) av att göra det. Gillar listor och ordning och reda.

– Jag känner att vi börjar få ordning på det där med vardagspussel och att vi hittar våra egna rutiner. Det som fungerar för oss. Det är skönt. Kändes lite kaosartat i början att landa i allt det nya men nu så.. Det går framåt! Så härligt att vi får ihop plugg, jobb hemifrån, två små barn hemma på heltid, Jasons aktiviter, allt som har med hus och hem att göra. Är stolt över oss!

– Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Brukar avsky kylan men jag tycker typ att det är lite mysigt nu. Tända braskaminen och massor med ljus och bara mysa inne. Älskar också kalla och soliga dagar. När det är klar himmel och när det känns lite krispigt ute typ. Vi har ju många sådana fina dagar här uppe i norr. Så tacksamt.

– Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är så mysigt att få ha Jason hemma. Han är så rolig att vara med och är inne i en sådan kul period just nu. Det kommer nya ord och uttryck och han försöker verkligen få fram det han vill. Mina ögon tåras allvarligt talat varje gång han lyckas klämma fram nya ord. Älskade, älskade barn! Tänk att han snart är tre år och att jag har varit mamma i tre år galet..

– Vårt allrum är snart klart!! Snart ska ni få se alla helhetsbilder. Älskar allt vi valt och köpt dit. Blir såå fint!

– ..På tal om att han snart blir tre år så planerar jag redan kalas för fullt. Inte fullt ut men jag kikar ändå runt lite på teman, recept, hur jag vill ha saker och ting. Tror det kommer bli jättefint och kul! Hade först en tanke om att ha tacobuffé men tror vi håller oss till fika ändå. Blir för mycket att plocka och fixa där och då och jag vill njuta av hans kalas jag med och inte bara springa omkring och plocka bland disk, plocka fram och tillbaka osv..

– Både min och Fs mobil har nu sprucken skärm. Känns så segt.. Jag har fortfarande inte lagat min som varit trasig i flera veckor men han har redan tagit tag i sin och skickat in den på försäkringen. Tur att en av oss sköter saker iallafall, haha..

– Tänk att det är mindre än 100 dagar kvar till jul. Kanske låter galet men jag längtar redan som jag har nämt förut. Blir första året vi har en gran och första året som Jason förstår på riktigt vad som händer. Ser fram emot att köpa julpynt, en stjärna till fönstret, ljusstakar.. Älskar ju lussebullar också så det ska vi baka! Är dock inte ett så stort fan av pepparkakor tråkigt nog, haha.

Kommentarer

  1. Ariel

    Älskar din blogg Gabriella! Ni är så mysiga. Jag undrar, du har tidigare skrivit om att ditt hår håller sig fint och lockigt från en tvätt till en annan. Hur gör du när du sover, har du det utsläppt eller hur gör du? Kram!

  2. Magda

    Älskar också att skriva listor! Känns typ som man får saker gjorda bara av att de är nedskrivna, haha! Jag undrar hur du tänker med att klä barnen inför höst/vintern? Bor i Skåne så lite annan temperatur såklart men fick min första son samma dag som ni fick Jolie och tycker det är lite klurigt att veta vad som funkar bäst! Han kryper runt en massa och går säkert i vinter. Hade varit jätteintressant med ett sådant inlägg! Tack för en superbra blogg! Kram!

  3. Hanna

    Listor är det bästa son finns! Har själv två små hemma, och min hjärna går alltid på högvarv ändå. Då underlättar listor för mig, för då behöver inte hjärnan arbeta konstant eller vad man ska säga 😄🙈👍🏻 Listor is the shit!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish