Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Provar nytt

Har testat produkter från IDUN nu i några dagar och jag älskar dom! Så glad att jag hittade dessa och öppnade ögonen för dom på nytt. Dom har legat i badrumsskåpet sedan i vintras och jag tänkte egentligen prova dom redan innan vi flyttade till huset men det blev aldrig av. Har haft lite svårt för foundation i puderform men denna är verkligen jättebra.

Det är foundation och bronzer jag har börjat använda. Och två borstar.

Kommentarer

  1. Em

    Hej! Du länkade till jätte fina sammet gardiner i din instastory för ett tag sen och jag har totalt tappat bort länken.. Vill jätte gärna veta vad webbsidan hette hehe🙈

  2. Catrin

    Hej! Jag har letat bland kommentarerna en kvart nu haha, men hittar inte min kommentar. Minns inte när jag skrev eller på vilket inlägg det var. Hur som: skrev och frågade om du hade tips gällande att sluta med blöja? Hur kommer ni gå tillväga på Jason?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså han var typ blöjfri dagtid redan så vi tog bara bort blöjan helt en dag. Blev någon olycka nattetid men sedan var det bra och han sa till när han behövde gå på toa.. Så för oss var det enkelt. Men han har bajsat på toaletten sedan han var bebis då vi hållit honom på toalettstolen när vi sett att han försöker bajsa.. Så det andra kom ganska naturligt, kram<3

  3. Sindy

    Hejj
    Jag vill ställa en fråga till dig. Du när du gör din dagliga smink vilken foundation du skulle använda ?
    du kan lägga upp en blogg om din dagliga smink <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish