Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att amma

Får ganska ofta kommentarer om jag inte kan blogga mer om amningen, hur vi gör, hur länge jag ska amma, vad som har varit jobbigast med att amma osv.. Jag har ju skrivit väldigt mycket om det förut och kommer inte på något nytt att dela med mig av men ni får mer än gärna kika in på inläggen här nedan om ni vill läsa något mer om att amma och hur det har varit för mig.. Och undrar ni något får ni mer än gärna fråga i kommentarsfältet. Kram!

Här kan ni läsa lite mer om amningen med Jolie

Ett långt inlägg om amning och alla mina tips och råd

Här kan ni läsa mer om amningen med Jason och hur jag tänkte då, tips, råd osv. 

Ett inlägg som jag skrev om hur det går när Jolie var några månader

Att amma en ettåring (och massor med länkar till andra inlägg jag skrivit om amning)

Att resa bort i en vecka och fortsätta amma efteråt (det funkade bra för oss! kan jag säga nu med facit i hand)

Amningspaus på stranden <3

Kommentarer

  1. B

    Hur tänker du vad gäller amningskläder? Kör du på anpassade plagg eller på vanliga? 🙂 Jag har mest kört på anpassade plagg men man tröttnar fort på att ständigt ha på sig samma typ av plagg (har inte råd att köpa en helt ny garderob) men samtidigt är det inte så lätt med vanliga plagg heller, särskilt inte vid offentligt amning. Tar gärna emot tips! 🙂 /mvh en nybliven mamma 🙂 Tack för en jättebra blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Köper bara vanliga kläder som är lite mer v eller urringade! Och så drar jag fram bröstet snabbt ur dom bara 🙂 så enkelt och smidigt. Tycker nästan att amningskläder kan krångla till det lite för mycket ibland <3 kram kram fina du och tack för fina ord. Grattis till din bebis <3

  2. Frida

    Älskar ditt tankesätt kring amning. Är barnet hungrig ska barnet få äta. Däremot tycker jag det är svårt när man är hos andra. Hemma slänger jag ju upp bröstet vart jag än är, oavsett om det är vid köksbordet i soffan eller sängen men hos andra vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig? Tycker de är lite svår att veta vart de lämpar sig och inte, när kan man sätta sig där man är och när behöver man gå undan? Kan du inte skriva lite olika ställen du ammat på för att peppa oss halvnervösa?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så sant 🙂 jag slänger fram bröstet överallt! Tycker du ska våga! Jag var obekväm i början för jag var rädd för vad andra skulle tycka men sedan blev jag nästan arg att jag kände så! Om mitt barn vill ha mat eller mys så ska ingen annans tankar gå för det.. Jag ammar överallt. Lovar dig att det verkligen är ÖVERALLT! Haha.. På stranden, i butiker, hos vänner och bekanta, på restauranger och caféer, frisören, mitt på stan..!! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish