Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En perfekt dag

Jag är nog rätt enkel av mig ändå. Det behövs inte mycket för att livet ska kännas bra. En perfekt dag för mig är en dag där jag hinner med båda barnen.. Där jag känner att jag hinner ge dom 100% av mig och att jag får egentid med Jason en stund och med Jolie en stund. Sedan får barnen gärna somna i tid så att vi föräldrar får lite egentid ihop på kvällen. Att bara få vara vi i soffan, prata om dagen och livet.. Man glömmer bort ibland hur viktig den där kvällstimmen tillsammans är. Vi har blivit bättre på att försöka komma ihåg att ge varandra iallafall lite tid varje dag, jag och F.

När lillasyster sover så passar jag gärna på att vara lite extra med min stora kille. Bara vara vi för en stund som det var precis innan hon kom. Vi brukar rita eller läsa på hans rum. Eller bygga lego på golvet. Det är en stor favoritgrej att göra här hemma just nu! Det är så kul att bara vara och prata med honom. Det kommer så mycket nya ord. Här om dagen sa han ”bär mig mamma” och för mig är det så stort att till och med meningarna börjar lossna för honom. Blev helt tårig i ögonen, haha.. Min stora kille!

Han älskar naturen och att se allt från löv till myror.. Vi plockade löv på marken. Minns att jag ofta pysslade med löv när jag var liten. Det ska vi göra med barnen nu i höst!

Och att få avsluta dagen med middag hos fina vänner är ju bara bättre än bäst. Idag är jag extra tacksam mot livet för allt det fina vi har.

Kommentarer

  1. Alex-Maria

    Har du kollat om han har kort tungband? 😊Det kan nämligen göra så att barn blir senare i talet och får svårare att uttala och säga vissa ljud och ord långt upp i åren. Vi ska till Holland nu i höst för att klippa vår 2.5årings tungband som inte heller säger nästan något än. Kram!

  2. E

    Hej Gabriella <3 jag tänkte fråga dig vilka träningsleggings som du gillar mest, amin eller stronger? Dom ser väldigt lika ut i modellen med en tjock och skön mudd runt midjan

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish