Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndagsinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar/reklamlänkar

Här kommer lite fina saker till både hemmet och sig själv. Älskar mysseten och vill ha det grå! SÅ mysigt och fint att ha hemma nu i höst och vinter med ett par tofflor. Kan nästan känna hur skönt det är att ha på sig, haha! Kanske blir en beställning ändå. Kram.

Kommentarer

  1. Tess

    Jag gillar de här inspo inläggen. Nu när hösten är på intågande blir det mer och mer att vi fokuserar på insidan igen. Att flytta från lägenhet till hus kräver lite uppdatering av inredning sannerligen.

  2. S

    Hej fina! Tycker att ni har så fina mattor, både i vardagsrummet på undervåning och övervåning, vart är de ifrån? Hade varit så tacksam för svar! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish