Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste dagarna

– Båda barnen har varit krassliga.. Så jäkla tufft när det bara kommer och går och man aldrig får vara 100% frisk en längre tid. Det behövs nu känner jag! Båda ungarna har varit pigga och glada ändå men det där gröna snoret är ju inte det roligaste att ha att göra med. Hoppas vi slipper allvarligare sjukdomar än förkylningar iallafall nu i höst och vinter. Man får försöka se det från den ljusa sidan. Vi har ju trots allt varit väldigt skonade och ex. aldrig haft någon magsjuka eller så.. Peppar, peppar..

– Vi har haft tjejhäng här hemma hos oss. Såå mys för mig att Tove att bara kunna hänga med våra älskade små tjejer. Jag har sagt det förr men säger det igen. Det är lyx att få gå igenom bebistiden ihop precis som vi gjorde med våra söner. Man har alltid så mycket att babbla om och det finns ju inget bättre än att fika och bara vara tillsammans. Så tacksam för så fina vänner. Jolie har dessutom blivit såååå intresserad av lilla Minna och tjejerna hittar ibland ögonkontakt och ler stort mot varandra. Åååh, detta är början på en sådan fin vänskap mellan dom. Det är jag säker på.

– Varje morgon så tänder vi upp i vår braskamin. Det blir så varmt och skönt i hela huset och jag tycker att det doftar så gott också. Riktig myskänsla, speciellt dom regniga dagarna. Bygger ni hus eller har möjlighet att sätta in braskamin – GÖR DET! Det är ett av våra bästa val i hela huset som vi är glada över varje dag. Den kommer användas flitigt nu i höst och vinter.

– Har bokat tid för tatuering av bryn igen och nu får vi hoppas att det går vägen och att jag är frisk när det är dags. Är så taggad då mina ögonbryn tappat formen rätt så mycket. Blir så fint att markera dom lite extra tycker jag. Ska gå till en jätteduktig tjej här i Umeå.

– Jag älskar våra kvällsrutiner just nu. Barnen badar tillsammans och tycker det är så mysigt. Vi smörjer in, borstar tänder och lägger oss alla i sängen. Nynnar på en sång för dom. Vi har nynnat ”babyn min” från Dumbo sedan Jason var bebis. Dom somnar tillsammans och vill gärna ligga nära, nära varandra. Vi har märkt att Jolie sover så otroligt tryggt tillsammans med sin storebror så nu sover vi plötsligt alla tillsammans igen i vår säng. Det blir lite trångt men det är det mysigaste som finns för oss alla.

– Vi fick hem ett sådant fint paket med böcker och pysselbok. Jason älskade det! Sitter och pysslar och klistrar in klistermärken där dom ska vara. Tusen tack för det fina budet!

– Det går segt för mig med träningen. Jag försöker hinna med och orka men det har varit så mycket nu på senaste så har inte riktigt orkat när jag väl har en stund över. Blir hellre en kopp te i soffan. Men måste ändå vara lite stolt då jag orkat med iallafall 30 minuter varannan eller var tredje dag. Det är bättre än ingenting tycker jag! Träning behöver inte vara så avancerat. Den bästa träningen är faktiskt den som blir av. Oavsett hur länge man håller på. Man får sänka kraven lite som småbarnsmamma tänker jag.. Det ska vara kul och tanken är att bygga upp en stark kropp igen. Vill gärna få lite bättre hållning med.. Fy vad amningen tar på axlarna, nacken och ryggen..

Kommentarer

  1. Alma

    Hur går det för din man på universitetet? Jag har själv precis börjat och har ångest konstant på grund av kurslitteraturen. 🙁

  2. Angi

    Tycker alltid det är så kul att följa er vardag ☺️!
    Jag skulle vilja efterfråga ett inlägg med temat städning 😉! Kanske inte det ”roligaste” temat men tycker att ni verkar ha bra koll med tanke på att ni är både småbarnsföräldrar samt haft hundar – och jag skulle verkligen behöva ha inspo! Flyttar till eget och är studerande småbarnsförälder som skulle vilja komma in i städrutin för att effektivisera vardagen.
    Förstår att ni säkert plockar undan mycket under dagen och småstäder jämnt – men tänker mest på själva ”grovjobbet” av städningen – såsom att torka/skrubba/damma av, etc. Hur delar ni upp det, har ni fasta dagar eller rutiner för städ eller tvätt? Vilka tider brukar ni göra det, skillnad på årstider, vilka produkter, etc?
    Tacksam för inspo-hjälp! 😁

  3. Kristina

    Har du något tips hur man får barnen att undvika kaminen när den är tänd? Min son är snart 1.5 år och vägrar låta kaminen vara, så vi vågar inte ha den tänd när han är vaken. Innan eldade vi också på morgonen men det vågar vi inte nu.. Tack för din härliga blogg! Du känns så genuint omtänksam mot alla dina läsare.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jason brände sig en gång på en kamin när vi var på besök. Han la fingret mot den när den var tänd 🙁 gick ju bra men han fick en liten blåsa. Efter det så vågar han inte vara där och peta när det är eld.. Han vet att det är varmt då och att man kan göra sig illa. KRAM fina du <3 och tack för så fina ord <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jason var inte intresserad förrän han var två typ. Vi försökte men han ville inte alls, haha..Jolie är redan nu intresserad och är med jämt när vi läser kvällsböckerna för Jason. Men Babblarna-böckerna är jättebra! Böckerna om ”Bebbe”, böckerna om ”Julia”, Pino-böckerna! Max-böckerna är också bra 🙂 kram kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag fegade faktiskt ur.. Men har ringt och bokat om det så får F följa med mig när det är dags. Vill inte gå själv, kram <3

      1. Ella

        Åh vad synd! Själva kollen är ju inte smärtsam alls men förstår att det antagligen är den tidigare upplevelsen som gör det jobbigast att gå dit? Du kan inte prata med gyn om dina tidigare erfarenheter? Så att de också är medvetna och kan göra upplevelsen till bästa möjliga? Du har ju också rätt att kräva en kvinnlig läkare om du vill!
        ❤️ Hoppas du vågar nästa gång! ❤️

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Ja, det är nog det som gör det jobbigt 🙂 men ska ta med mig F och berätta för den som ska göra undersökningen så får vi hoppas att det går bra.. KRAM och tack för pepp <3<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är faktiskt Jasons gamla haha 😀 minns tyvärr inte men det var någon som sydde som jag hittade via instagram, kram <3

  4. Jennie

    Åh vi känner tvärt om med kaminen! Vi ska bygga hus och vi valde bort kamin.. Vi har kamin i huset vi bor idag och tycker bara att det är jobbigt, haha. Det ska fixas ved, förvaras, bäras in, det blir sotigt och bösigt av veden osv. Haha vi tänkte vi skulle slippa allt sånt i vårt nya hus🤩
    Dock eldar vi ganska mycket nu för att spara ner på el så jag tror väl att det blir skillnad att bara ”myselda” men det ska bli så skönt att slippa 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish