Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Nästa steg med huset

Vi hade ju inte tänkt göra något mer utvändigt på husfronten nu i år men vi bestämde oss ändå för att marken ska jämnas ut och att vi ska förbereda för carporten och mest troligt gräva ner plintarna redan nu. Även lägga ut grus där vi ska ha carport och där vi ska göra gången under nästkommande år. Var en kille här och planerade lite med oss förra veckan så nu inväntar vi offert och sedan kör vi. Så spännande och även så skönt att ha det gjort inför nästa år så att vi bara kan få ut jord och gräsmatta med en gång då utan något förarbete.

Fler grejer att göra nu: 

  • Täcka över och få in alla grejer på altanen
  • Fixa allrummet
  • Få offerter på vad det skulle kosta att ordna vinden så att vi kan ha förvaring där
  • Få hit en målare som kan fixa trappen (jag råkade tappa ner dammsugaren.. och det blev en del jack.. egentligen inget stort men det är ändå märken som stör mig.. hur lyckas jag ens vara så klantig!?)
  • Tapetsera en fondvägg i Jolies rum

Tänk vad långt vi har kommit ändå! Såhär såg det ut i november förra året. Att få bygga hus och vara husägare är bland det bästa jag har gjort. Älskar det!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emilia

    Håller med dig, har visserligen inte byggt hus men köpte vårt hus strax innan jag skulle fylla 20. Kan aldrig mer tänka mig bo i lägenhet!! Hehe. Sån frihetskänsla och kul när man får göra om precis som man känner! 🙂 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish