Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Röstar jag på SD?

Eftersom att jag valt att inte prata politik här på bloggen så är det många som fått för sig att jag ska rösta på Sverigedemokraterna av någon anledning. Fått en hel del kommentarer, mail och meddelanden på insta direkt om hur jag tänker och att det känns rätt självklart att SD är dom som ska få min röst.. Bara för att jag valt att vara tyst. Jag har valt att inte skriva om politik då det är ett känsligt ämne för många och jag vill att min blogg ska vara en ”feel good”-blogg. Jag går sällan in på jättedjupa eller viktiga ämnen, saker som händer i världen osv.. Några tycker att det är ett ansvar man har om man arbetar med sociala medier men jag håller inte med. Jag tycker att det är viktigt att respektera om alla offentliga personer inte vill lyfta sina åsikter om ex. politik. Varför måste vi göra det? Jag pratar gärna politik med nära och kära men att skriva om det på mina kanaler är något jag helst undviker.

Men ja.. Idag är det valdagen och nu kan jag bara inte hålla mig från att skriva ett inlägg om hur viktigt det faktiskt är att gå och rösta. DIN röst är enormt viktig. Viktig för vårt Sverige. Jag har varit så stolt över att få bo i Sverige och över hur fint vårt samhälle oftast fungerar. Vi är privilegierade som får vara här och leva i detta land. Något som däremot är viktigt att komma ihåg är att det är VI människor som har ritat ut alla gränser i världen för vilka länder som finns var. Det finns inga riktiga gränser. Vi är alla människor och under huden så ser vi alla likadana ut. Vi förtjänar alla ett värdigt liv och vi som har blivit privilegierade med att få ha det såhär fint som vi faktiskt har måste hjälpa andra som inte drog turlotten som vi har gjort själva.

Så rösta med hjärtat idag. Oavsett om du röstar rött eller blått.. Det viktigaste är att vi röstar för medmänsklighet, kärlek, kvinnors rättigheter och inte glömmer bort att vi alla är lika mycket värda oavsett var vi kommer ifrån, hur vi ser ut eller vem vi väljer att älska. Idag röstar jag för mina barn, för framtiden och för att jag vågar tro på människan.

Kram på er och ta hand om varandra. Och glöm inte att värna om dina medmänniskor. Världen blir en så mycket finare plats då. <3 (OCH GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT RÖSTA IDAG!!)

Kommentarer

  1. Bianca

    Wow. Där förlorade du en läsare och följare. Alltid sett upp till dig men nu, usch säger jag bara! Du säger att du röstar med hjärtat och det är väll vad SD precis INTE gör. Hoppas du som influenser, kvinna och mamma läser på och inser att SD är det parti som INTE står för kvinnans rättigheter, ett jämlikt samhälle och integration. Hoppas dina barn får en annan förebild än dig…!!! USCH och hejdå äckliga människa

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men förstod du inte att jag INTE röstar på SD genom att läsa mitt inlägg? Man måste ju läsa ordentligt.. Läs texten igen 🙂 och sluta kalla folk för ”äckliga” människa.. oavsett vad man röstar på så blir ju inte rösten annorlunda för att någon kallar en för ”äcklig människa” och skriver så hemska saker som du skrivit till mig. Sprid kunskap och kärlek istället. Kram!!

  2. Mel

    Jag tycker att det är konstigt att du fått kommentarer om detta – bara för att man väljer att vara privat med sina politiska åsikter betyder det INTE att man röstat på SD. Måste väl ändå vara upp till var och en om man väljer att hålla sin röst för sig själv, Känns ju nästan som att folk tror man är sdfantast om man valt att inte skriva något alls om valet på sociala medier.

  3. Strongmama

    haha det där är så sjukt, att bara för att man är influencer så ska man influera med allt. Många tror att man har en plikt till det, att yttra sig, att influera om det och säger man inget så är det det värsta. Jisses.

    Hoppas på det bästa nu
    Kram

  4. Carina

    Hej viktigt ämne för att våra barn ska få växa upp i ett tryggt samhälle…… i ett tidigare inlägg hade Jason en sån fin pyjamas var har du köpt den ?? Kan du inte göra ett inlägg om vinteroverall och vinterskor ??

  5. Johanna

    <3 <3 <3 tillsammans är vi starka! Tänker precis som du. Jag röstar för våra allas lika värde och för ett samhälle som jag stolt kan stå för inför mina kommande barn.
    Kramar till dig. (Hade dock inte en tanke på att du inte skulle rösta med hjärtat.)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish