Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Allrum!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Vi planerar ju allrummet här uppe för fullt och jag tror att det kommer att gå i en lite mörkare stil. Vill maximera myskänslan. Tänker mig grått och svart och lite ljus marmor och andra ljusare detaljer. Kommer bli så fint! Vi står och velar lite mellan två olika soffor just nu men direkt vi har bestämt oss så ska vi beställa hem allt som behövs och skapa ett mysigt extra vardagsrum där uppe. Blir perfekt att sitta där och se på TV på kvällen istället för på nedervåningen. Blir mer privat och avskilt. Nära barnen också då dom sover på övervåningen.

Förresten! Ellos har just nu 20% på heminredning så spana in! Har länkat några favoriter här nedan och annars kommer du till startsidan här. 

FÅTÖLJ – HÄR! 

KORG – HÄR!

GARDINER – HÄR!

SKÅP – HÄR!

LJUSLYKTA – HÄR!

LJUSLYKTA – HÄR!

MATTA – HÄR!

KUDDFODRAL I SAMMET, BEIGE – HÄR!

KUDDFODRAL I SAMMET, GRÅ – HÄR!

Kommentarer

  1. Jonna

    Linda Hallberg skrev här om dagen ett blogginlägg angående reklamlänkar mm. Tydligen måste det stå ”reklamlänk” efter varje länk. Jag vet inte om det funkar likadant på alla portaler osv men kanske är värt att läsa det inlägget/kolla upp 🙂

    Så fina saker! Önskar man kunde klicka hem allt men vi flyttade in i vårt hus i februari så va inte särskilt länge sen vi inredde haha. Känns som man vill uppdatera inredningen hela tiden.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh okej 🙂 Har för mig att annonslänk och reklamlänk betyder samma sak 🙂 Att det viktigaste om man har mestadels svenska följare är att skriva just annonslänk och inte adlink på engelska.. 🙂 Ellerhur!! Helt galet vad det finns mycket fint. Kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish