Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Härliga helg

Hej fina <3

Hoppas ni mår bra. Lördag idag och det känns underbart. Vi har dock fortfarande snoriga näsor här hemma och jag undrar verkligen när detta ska ge med sig.. Så trött på att vara förkyld nu..

Igår tog jag en promenad med Tove och tjejerna i vagnen och så myste vi en kort stund hemma hos dom med. Drack te och babblade lite. Dom var också krassliga så det var skönt att bara vila och beklaga sig lite över förkylningen tillsammans, haha. F och Jason var på förskolan och det går såååå bra!! Hoppas det fortsätter såhär nu! Man märker verkligen att han trivs och älskar det. Det är så utvecklande och roligt för honom med allt det nya och massor av barn att leka med.

Önskar er en fin lördag och helg. Stor kram!

Älskar myskvällar med min F! Här har vi dukat upp vegansk ”kvarg” med granola, morotsstavar, nektariner, mandlar, rostade hasselnötter, oliver, nektariner och té med honung. Och så IDOL på det såklart.

Adi och Jolie. Älskade barn!! Tänk att vi fick barn samtidigt 2015 och 2018, jag och Tove. T A C K S A M H E T är vad jag känner gällande det. Så fint att barnen får ha varandra från så tidig ålder och att vi får dela allt detta tillsammans.

Småtjejerna!

Myys!

Vi åkte en snabbis till IKEA för att köpa en avlastningsbänk som jag önskat så länge. Kommer göra sig såå fint i vårt sovrum. Ska också ordna lite annat smått till den, bland annat en toppskiva i marmor. Kommer bli så fint! Ska visa er sen.

Jag misstänkte att jag hade fått öroninflammation för att det gjorde så ont när jag låg ner och lutade mig framåt men som tur var så märkte jag fort att det ”bara” var bihåleinflammation som jag tänkte från början. SKÖNT! Och det känns redan bättre idag. Gjorde ansiktsmask och myste runt i min morgonrock i linne från H&M igår. Får förresten frågan då och då vad jag har i pannan och det är ett födelsemärke =) Har ett lite större på kinden mot ögat med. Minns att F trodde att det i pannan var en finne i typ ett halvår när vi lärde känna varandra. Skrattade ihjäl mig när han erkände det med ”jahaaa, jag trodde det var en finne”; när jag nämnde det själv, haha!

Kommentarer

  1. Emma

    Har inte något med detta inlägg att göra men.. Tänkte på dig direkt då jag kom över denna matblogg med bara vegetarisk mat! Du kanske redan kikat, om inte så tycker jag du ska det! Kändes som ”gabbi mat”, fräscht, mycket grönt, enkelt osv 😀
    https://tuvessonskan.se

  2. Ida

    Hej! Jag undrar om inte du kan skriva ett inlägg om hur man som ung lägger upp sin budget för om man vill skaffa barn. Tänker att ni båda var unga utan högskoleutbildningar. Är sugen på en liten men ändå lite nojig över pengabiten. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 vi hade så att vi klarade oss och hade lite över till att spara typ. Jag tycker att det viktigaste är att man har en trygg inkomst och att allt går ihop. Så planera lite extra men våga lita på din magkänsla och ditt hjärta om det är vad du vill just nu. Pengar är inte hela världen. Kram kram <3

  3. Johanna

    Jag har ett födelsemärke på precis samma ställe mitt i pannan! Jobbigt när man var tonåring men nu bryr jag mig inte så värst, men det finns säkert folk som tror det är en finne idag med haha.

  4. Evelina

    Heeeej 😀 känns typ som om vi känner varandra men du vet ju inte alls vem jag är haha så skumt på något vis 😂
    Ville bara skriva att din blogg har gett mig sååå mycket, alltså jag skulle kunna skriva milslång kommentar för att förklara varför!! Jag tyckte det var svårt att hitta mig själv som förälder när jag blev mamma för första gången, låter konstigt kanske, men hade ingen bild i huvudet liksom för hur jag ville vara. Och så hittade jag din blogg, dig, och din underbara familj och jag bara yes!! Såhär vill jag vara som mamma, såhär vill jag se på livet med barn. Alltså gud vad jag älskar mina två barn och att få vara hemma med dom länge, och tack vare dig/er så har jag vågat vara det också! Kan inte förklara allt riktigt men ja, TACK för alla dina fina ord och stöttningar till mig när jag frågat om råd, du är verkligen en så himla fin människa.

    Hoppas ni har en mysig helg 😀 det har vi här på västkusten ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men wow vilka fina ord!! Sitter helt rörd här.. TACK snälla du <3 <3 du anar inte vad dom orden betyder för mig. Är rätt oinspirerad och omotiverad just nu till bloggen över huvud taget men du fick mig på andra tankar. TACK igen underbara du, du är ju för fin!! Kram och hoppas du haft en mysig helg <3

  5. Tessi

    Var det något som ni pratade om att ni som kompisar ville ha barn samtidigt eller är det en slump? Två av mina bästa kompisar är gravida nu och ska ha nästa år och jag känner mig så stressad till att också bli gravid. Hade ju varit drömmen att få samtidigt som sin kompis!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jason och Adi är en slump och småtjejerna är väl lite av en slump dom med men vi visste ju båda två att vi hade en önskan om bebis 🙂 kram <3

  6. Emilia

    Vad skönt och roligt att det går så bra för Jason på förskolan!!! 🙂 Även vi blev chockade över hur bra det gick för vår Joline 2 år att skolas in. På 4 dar sen var de klart. Hon skriker ” jaaa” och skuttar in till förskolan när vi åker dit 🙂 haha. Så hon trivs verkligen! Ger mig en puss,kram och vinkar så glatt av mig ( oftast jag som lämnar och sombon hämtar) sen när hon ska bli hämtad ca 4-5 timmar senare vill hon inte hem. Haha 🙂 så de känns bra att lämna samtidigt som jag blir väldigt känslosam när vi säger hejdå, jag vill ju vara med henne hela tiden… <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det!! Men så underbart att det går så bra 😀 sååå roligt!! Glad för er skull! Ja, man blir ju rätt känslosam som mamma, känner precis samma som du.. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish