Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bästa storebror

Bästa storebror som bjuder lillasyster på hemmagjord glass (mango och kokosgrädde). Älskar mina små så mycket! Har så dåligt samvete nu mot Jason för känns som om jag knappt hinner se honom om dagarna nu när han skolas in. Och så är lillasyster inne i en rätt krävande fas där hon vill amma konstant på grund av tandsprickning. Men så är det ibland =) Är iallafall så glad över att barnen hittar varandra allt mer och verkligen börjar bli vänner på riktigt. Man ser det mer för varje dag. Jason vill vara med på allt som har med hans syster att göra, hon är den första han söker efter på morgonen när han vaknar, han vill mata henne själv med puré och sked och han vill alltid se till att hon skrattar. Det är så himla fint.

Kommentarer

  1. Sara

    Åh vilken tand är på gång för henne nu? 😀 Inte kul det där med tandsprickning.. min har 4 st tänder nu men dröjer väl inte länge tills det ploppar upp fler igen för det ska fortfarande gnagas och bitas hårt på allt haha!

    Hur sover Jolie om nätterna nu förresten? Helammar ju fortfarande som du också gör (samt gröt på kvällarna). Men här verkar vi vara inne i någon dålig period, hoppas att den bara är tillfällig.. han vaknar konstant hela nätterna och ska snutta, hinner knappt få somna om själv innan han vaknar igen 🙁 Han tar ju inte napp heller. Förut vaknade han bara 1-2 ggr och åt, men nu kan det vara 10+ ggr per natt men mest snuttande och inte att han är hungrig. SÅ himla trött att jag knappt vet vad jag heter längre. Hoppas på att det bara är den här fasen runt 7-9 mån när det är så mycket intryck+separationsångest att de sover oroligare, tänkte om du också märkt av det eller om hon fortfarande sover bra och som hon brukar? Kram på er <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      En där uppe är på gång nu 😀 hon har fått två där nere hittills. Hon sover jättebra och det är skönt.. Dock somnar hon rätt sent nu och vill vara vaken till typ 22.00 men när hon väl somnar så sover hon bra. Går lite upp och ner med hennes sovtider.. Fram tills nu har hon sovit typ 19-07 men nu är det 22-07 och sedan sova en längre stund på förmiddagen. Förstår.. Åh, det kan jag tänka mig 🙁 Det är så jobbigt med alla dessa faser. Du är så fantastisk som kämpar på. Det är inte lätt alltid med dom små! Kram <3

      1. Sara

        Åh 😍 Min har fått två varje gång, trodde att det var vanligt att de alltid kom samtidigt men tydligen inte? 😂 Dessutom blev det hörntänderna uppe som kom efter de två i mitten nere, där trodde jag också att de i mitten uppe skulle komma först också.. han ser ut som Dracula nu 😂🙊

        Skönt att hon sover bra ☺️
        Tack snälla fina du, du är också fantastisk som kämpar på trots att det är tufft med Jolie och hennes hjärta! Nej det är inte lätt alla dagar men så värt sömnbristen med all kärlek man får tillbaka <3 kram!!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Haha minns knappt hur det var för Jason men det är nog himla olika känns det som <3 Haha men sååå gulligt 😉 lilla hjärtat!! Ja, det är jätteskönt! TACK <3 vad snäll du är. KRAM och du är bäst!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish