Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/- just nu

+ Nu är bilen äntligen lagad och vår ac funkar igen. Så glad över det! Vi fick dessutom en lånebil under tiden som dom höll på att fixa den så att vi kunde hitta på något trots att vi var utan bil. Klart att vi hade kunnat ta bussen men det blåste så himla mycket och var rätt kallt så det var skönt att ha det så bekvämt.

+ Och när jag ändå pratar bilar så är vi sugna på en till bil (tanken är att jag ska ta körkort snart och då blir det bra att ha var sin att köra) och då blir det nog mest troligt en hybridbil =) Håller på att kika runt lite nu efter alternativ. Har ni tips? Vad kör ni för bilar? =)

+ Storhandligen inför kommande vecka är gjord och vi har fyllt kyl och frys igen.

– På tal om storhandling så fick jag se att vi hade handlat på ICA nu i sommar för över 20.000:-. Alltså orkar inte!! Blir så irriterad på mig själv varje gång för att jag inte planerar bättre. Men vi har iallafall ätit gott, ätit det vi varit sugna på för stunden och unnat oss av allt det goda. Nu är det iallafall höst och rutiner och planering som gäller.

+ Tror att vi har hittat soffan med stort S till övervåningen nu. Ska visa er sedan! Har kollat på den lite fram och tillbaka men känt att vi kommer hitta någon bättre men efter att vi provsatt den nu i veckan så kändes den plötsligt självklar.

– Min mobil har fortfarande sprucken skärm och jag är för lat för att lämna in den som vanligt.. Måste ta tag i det i veckan.

– Jag och F har knappt hunnit se varandra nu på senaste. Vet inte alls hur det har blivit så men det är så fullt upp hela tiden med barnen och allt fokus ligger där.

– Amningen börjar på riktigt ta på min rygg och min hållning nu. Har ju ammat nästan oavbrutet i tre år känns det som, haha.. Och det känns av i kroppen! Har ni tips på vad man kan göra? Massage? Några bra träningsövningar? Tipsa mig jättegärna! Behövs verkligen.

+ Har missat massor av avsnitt på tvserier som jag älskar att följa. Har inte ens märkt att dom dragit igång. Så nu har jag massor att se ikapp någon kväll när tiden finns och ingen är lyckligare än jag för det =)

Några bilder från senaste tiden: 

Älsklingar!! Vi installerade såklart barnstolarna i lånebilen och innan vi skulle hoppa ur bilen hemma så fick Jolie sitta hos Jason en liten stund för att han ville det.

Vi har ätit ute så mycket denna sommar! Men det är mysigt tycker jag. Och så skönt att slippa diska och stöka undan efteråt. Men som sagt – med hösten kommer nu nya rutiner. Så blir mindre av utematen nu!

Fyndade en pyjamas till Jolie på ICA MAXi. Sååå fint mönster tycker jag.

<3 <3 <3 <3

Tänderna är på gång och har varit så länge nu känns det som.. Tycker så synd om henne. Vi kör på bitleksaker och kall banan, isbit eller annan kall frukt i hennes food feeder. Det hjälper så mycket. Och så vill hon amma heeeela tiden och det får hon såklart med.

Sovande små barn är det mest fridfulla som finns. Hur pigg jag än är så kan jag alltid somna med mina barn.. Har varit så sedan Jason var liten. Räcker med att lägga sig bredvid och höra deras små andetag.

Kommentarer

  1. Emma

    Oj! 😳 Vill inte ens veta hur mycket ni lagt på utemat/fika 🙈 Fick besked från Ica att vi handlat för strax över 27000 kr, men det gäller för HELA 2018! Räknade ut att vi snittat på ca 3900 i månaden på Ica hittills, då gäller det allt, mat, hygienartiklar, blöjor m.m! Är dock sjukt duktigt på att planera matlista och göra storhandlingar 😀 Men visst har vi också lagt mer pengar på mat, blir ju en del glass och hämtmat under sommaren och det tycker jag man absolut ska få unna sig och barnen 🙂

      1. Emma

        Verkligen 😛 Hoppas förresten att ni snart börjar dela lite veckomatsedlar igen, blir så inspirerad av att äta och prova mer vegetariska recept 😄

  2. Annika

    Har själv en dotter i samma ålder där jag skymtar första tanden i underkäken nu, det hon älskar mest av allt i sin smaknapp just nu är frysta vindruvor… Så gott att tugga på när det kliar och gör ont på stackarn.

  3. Emilia

    Vilka bilstolar har ni till barnen? Har ni bytt till Jolie än? Jag har barn i ungefär samma ålder som du å vi tänkte snart byta ut den lilles babyskydd å vill gärna ha tips om nån bra. Vet att det finns stolar som man kan fälla under färd vilket vi inte har till vår stora tjej men tänker att det är ju smart till en liten.
    Tack för din fina blogg, älskar att följa dig! Du är väldigt inspirerande och du sprider glädje måste jag säga 🙂 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har Besafe till båda barnen 😀 kan göra ett inlägg nu inom det närmsta så håll utkik! 🙂 kram och tack för så fina ord! Betyder så enormt mycket för mig <3

  4. Alexandra

    Vad kul att ni ska köpa en bil till! Kanskw kommer motivationen mer när du har en ”egen” bil! Min sambo och jag har en Audi A6 avant från 2015. Manuell pch diesel 🙂

  5. j

    Jag har en Toyota auris hybrid, tycker den är helt ok. Tre år gammal. Har inte haft några problem med den. Men jag hade nog satsat på en laddhybrid, vilket min inte är.

    Min sambo har en Volvo V90 och man märker att det är en bättre bil, men den är ju också mycket dyrare. Den känns lyxigare liksom.

    Lycka till i bildjungeln!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, vi har kikat på volvo v90 med men den känns liiite dyr! Är dock sugna ändå så vi ska fundera ett varv till. F är dock mer inne på en hybrid.. Ja, ja vi ser var vi hamnar 😀 kram <3

  6. Sara H

    Jag kör en Toyota CHR. Den finns som hybrid. Är helt förälskad. Lite mindre SUV modell som är rätt smidig här i norr. Sen vet jag många med barn som väljer RAV4 då den är lite större.
    Sen ang ryggen. Testa att boka en tid på Umeå Rygg och led klinik. Dom har naprapat, sjukgymnast och massage. Jag går hos Robin och han har räddat min rygg. Just nu kombinerar jag med massage hos Jeanette för jag har såna sjuka spänningar. Hos sjukgymnasten kan du säkert få tips på styrkeövningar som bygger upp muskulaturen i ryggen och core för att motverka effekterna av amningen. Eller gå till en riktigt bra PT som kan hjälpa dig hitta övningar för ryggen som du även kan göra hemma.
    /sara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish