Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blåst och regn

Hej vänner <3

F är i skrivande stund på gymmet, barnen är nattade och jag tänkte kika på någon serie och bara mysa en stund. Idag hann vi med en lång promenad för att inhandla lite strumpor och annat till Jasons förskolestart samt en liten låda till en fågel som vi hittade död utanför vårt hus imorse. Vi tänkte begrava den nu ikväll men nu regnar det massor så vi får ta det imorgon istället.

Önskar er en underbar lördagskväll. Här ska vi duka upp lite gott när mannen kommer hem och se en film.  Stor kram!

Fick en fråga om det verkligen är så kallt som jag skriver och nej, termometern säger att det är rätt varmt men det blåser JÄTTEmycket och jättekallt. Jolie fick iskalla händer bara hon hade dom utanför åkpåsen och sov jättegott i den utan att bli minsta varm (eller varm var hon men inte svettig eller för varm) så jag gissar på att man kan säga att det är höstväder nu. Jason tyckte också att det var kyligt och ville gärna ha filten på sig.

Kommentarer

  1. Elin

    Hej! En fråga om nattning. Jag har en son på snart 1.5 år som jag ammar när han ska sova. Sedan flyttar jag över honom till hans säng. Sedan om han vaknar på natten vill han amma och somnar snabbt om.
    Till min fråga: hur gjorde du när Jason slutade amma? Hur gick nattningen till då?

    Tack för en fin och inspirerande blogg! Du verkar vara en underbar mamma 🌸

    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      När vi tog bort amningen nattetid så var Jason runt ett år tror jag.. Och då åkte jag utomlands i en vecka med en vän på träningsresa och F tog nätterna. När jag kom hem så sov han hela nätter. F sa att han hade vaknat och sökt bröstet första natten och då hade dom gått upp tillsammans och kollat på film en stund och sedan somnat tillsammans igen. Och så hade han fått in rutinen att alltid ge en stor portion kvällsgröt innan <3 andra natten så vaknade han också (om jag inte minns helt fel) men efter det så sov han hela nätterna. Så förr oss var det väldigt odramatiskt. Sedan blev rutinen gröt, mysa i sängen och sjuka en sång istället <3 kram och tack för så fina ord <3 <3 blir så glad!!

  2. Isabell

    Oj, det känns så främmande med åkpåsar & mössor. Min son fyllde 2 pr igår & hade shorts & T-shirt på sig nör han & kusinerna lekte i sandlådan på kalaset. Så olika det kan va i olika delar av landet!

  3. Sandra

    Hej Gabriella! Jag tänkte höra om ni ofta använder er vagn som en syskonbarn? Jag väntar ban nr2 ☺️ Och när bebis kommer kommer min son vara lika gammal som Jason blev när Jolie kom. Min son går på dagis 5dagar i veckan och går gärna hellre än sitter i vagn.. Så nu funderar vi på om vi verkligen behöver byta vår vagn mot en syskonvagn…🤔 hur känner ni? Tacksam för lite tips! Kram kram
    💞💞

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Använder den aldrig! Kan räkna gångerna den använts på två händer. Vi har dock åkt mycket bil.. Annars hade den nog använts en del då Jason inte orkar gå så långt ibland. Men ståbräda med sittplats hade jag nog föredragit. Ska beställa en sådan 🙂 <3 kram

    2. Therese

      Vår dotter var 2 år och 8 mån när lillebror kom och vi använder väldigt sällan syskonbarn: men hade aldrig klarat oss utan ståbräda🙂

  4. Nickole

    Kan vi få se vilka kläder Jason ska ha med sig till förskola? Funderar om jag har köpt allt vi behöver inför höst. ❤

  5. Elin

    Hej! Tänkte fråga dig en sak ang amning. Min son är 1 år och 5 månader nu och när han ska sova på kvällarna ammar jag honom, han somnar, jag flyttar över honom till spjälsängen. Om han sedan vaknar på natten (1-3 ggr lite olika) så vill han amma och brukar då somna om fort. Till min fråga, hur länge ammade du Jason? Började han med välling när han inte ammade sig till sömns eller hur såg nattningarna ut? 😊 Tack för en fin och inspirerande blogg 🌸 Du verkar vara en underbar mamma 🌹

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish