Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Gud vad veckorna går snabbt. Redan fredag! Igår hade vi en hemmadag, gick på IKEA och på kvällen mötte jag upp Tove. Vi fikade och myste med bebisarna. Jolie blev sedan från precis ingenstans helt hysteriskt ledsen.. Hon är typ ALDRIG missnöjd och det kom som en blixt från klar himmel. Så konstigt. Fick henne att somna genom att amma och vagga fram och tillbaka ganska snabbt iallafall. Älskade lilla hjärtat. Vill bara alltid att hon ska må bra och att hon ska slippa ha det jobbigt. Vet att det hör till livet men i och med hennes hjärtfel vill jag bara underlätta allt jag kan för henne. Så att hon inte behöver lägga energi på annat än att äta, växa och vara glad här och nu.

Idag ska vi äntligen få vår bil lagad. Vi har ju en trasig AC och dom ska byta alltihop idag. Skulle kosta oss 15.500:- men vi fick veta att försäkringsbolaget tar det vilket känns så skönt! Ni kan ju förresten tänka er hur det har varit att åka runt utan AC denna tokvarma sommar. Inte det roligaste. Tyvärr saknades det reservdelar fram tills nu så det fanns inga andra alternativ. Men nu ska det bli fixat iallafall – som vi har längtat!

Önskar er en fin dag! Stor kram på er.

Vi köpte lite ”lådor” som vi kan ha i våra kommoder i badrummet för att få lite mer struktur på grejerna vi har där och så blev det kuddar, några kaktusar, äppelmust och lite annat smått. Man hittar ju alltid något på IKEA känns det som, haha =)

I onsdags hade vi vänner över och min fina Jeanette hade med sig denna bukett. Så fin!

Till middag slängde vi ihop en snabb pasta och hade falafel på sidan av. Denna pesto är jättegod och vegansk! Tips, tips =)

Kommentarer

  1. Mm

    Hej! Min fråga har inte med ditt inlägg att göra. Men jag är på gång och ska starta en webshop med massa fina barngrejer. Och ett bra sätt att marknadsföra sig är ju att skicka ut produkter till influencers som sedan gör reklam. Men hur funkar det egentligen? Tänker på att ni måste betala skatt osv. Sen tror jag väl att du och många andra som är stora influencers tar betalt utöver produkten? Så säg att jag skulle börja med rikta mig mot lite mindre influencers. Eller hur funkar det egentligen? Hade varit så tacksam om du orkade svara på det ❤️ kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Vad spännande 😀 hoppas allt går bra för dig <3 Jag tycker du ska försöka sätta dig in i det och läsa på <3 googla dig fram, finns info överallt. Jag brukar rekommendera alla att ta betalt för sponsrade inlägg. KRAM! <3 lycka till!

  2. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Det finns ju ett slags talesätt myntat av någon random, du vet ”Situationer”? Kommer inte ihåg ordagrant men något som liknar det här: ”Man åker inte till Ikea och köper det man tänkte. Man åker till Ikea, och IKEA talar om vad man ska köpa.” 😂 Tyckte det var så himla kul, och så accurate 😂

  3. Alexandra

    Åhhh vet hur det är att åka utan a haha! Min sambo hade en bil från 1988= ingen ac. Bara veva ned rutorna och se glad ut. Sedan köpte han en audi från 2015 men nu har vi ingen värme här längre så ja haha

  4. Carro

    Kan du inte berätta lite om jolies sovrutiner? Sover hon när hon själv somnar eller söver ni henne vissa tider? Hur gör ni för att få henne att somna? När somnar hon på kvällen? Min bebis somnar endast när man bär runt henne och guppar, de börjar bli tungt nu.. har du nå tips hur man kan söva barn?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså Jolie har typ inga rutiner alls.. Hon sover när hon blir trött och vaknar när hon vill <3 åh, förstår dig 🙁 kan skriva mer om hennes sömn i ett eget inlägg framöver iallafall så får du läsa lite mer om det. KRAM fina du <3 du är grym som orkar!!

  5. Vic

    Var har du köpt korgen som du har alla plädar i? Letar och letar efter en korg men hittar ingen som faller mig i smaken.
    Tack för en fin blogg och för allt som du delar med dig av <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish