Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Heldag med vänner

Hej finaste ni!

Denna dag har jag längtat efter. Vi får besök av älskade Jeanette och Elvin och ska bara hänga här hemma hos oss. Så roligt för både mig och Jason. F tänkte försöka göra bort det absolut sista som ska göras nu innan hösten kommer på riktigt. Måla staketet på altanen och lasera verandan på framsidan samt lägga lite extra lasyr på vissa ställen där det fattas på altanen (vi har byggt till den lite efter att vi laserade).

Igår var Jason på förskolan och hälsade på och han älskade det. Han älskar verkligen andra barn och mötet med andra människor. Han är så social, framåt, vill vara med på allt.. Sprang bara iväg från oss och började leka direkt. Låter kanske jättefjantigt med vid ett tillfälle så började han härma dom lite äldre barnen och satte sig tillsammans med dom för att göra det som dom gjorde. Då såg jag och F på varandra med tårar i ögonen båda två. Han är så stor nu. Och det är dags nu.. Jag tror det kommer att gå så himla bra! En av pedagogerna sa något så klokt till mig igår som tog bort all min ångest över att han inte ska vara hemma med mig på heltid mer. ”Se det inte som att du lämnar bort din lilla bebis utan mer som att han får vara med och ta del av denna pedagogiska verksamhet”. Och det är ju verkligen så. Han får ju vissa saker på förskolan som jag inte kan ge honom själv hemma. Som ni förstår så kommer jag inte att blogga om förskolan eller vad som händer där (då det känns så privat) men detta ville jag iallafall nämna. Kommer ett inlägg om kläder och grejer inför förskolestart iallafall framöver.

Önskar er en fin dag! Kram!

F gör ju pannkakor åt mig varje kväll när jag blir sugen på det. Hur snäll är han inte!? Det är såå gott. Visste ni att jag inte alls gillade pannkakor förut? Började typ gilla dom för att F gör så goda, haha.

Såhär blev det i vår hall! Visst blev det bra!? Så nöjd med både skohyllan och hatthyllan. Och så lite smarta korgar som man kan fästa lite var man vill och lägga ex. nycklar eller liknande i.

Full rulle hos oss som vanligt. Jason hjälper till att dammsuga.

Frukostmys!

Mina älsklingar! <3 <3 <3

Älskar bastopparna som Gina Tricot har fått in nu mot hösten.. Så fina på kroppen till bra pris. Har köpt massor därifrån och här är senaste tillskottet i garderoben.

F gjorde kikärtsgryta med zucchini, röd paprika och morot igår. Vi åt råris till och det var så gott.

JOLIE!!! Orkar inte hennes söthet.. =) Så lik sin pappa också.

Min starka och underbara prinsessa!! Iklädd en för liten overall. Varför går tiden så snabbt? Denna overall får vi helt enkelt lägga undan till nästa barn om vi får fler.

Testade matcha latte igår och gillade det.

Tips på ett fantastiskt torrschampo! Älskar detta. Doftar dock ganska starkt vilket jag inte tycker om men håret känns fräschare.

Vi åt på MAX igår.. Vi passar på att hitta på saker varje dag nu, stora som små.. På måndag är det dags för inskolning! Blir nervös av bara tanken fast det känns så bra. Men ja, vi maxar familjetiden (haha).

Kommentarer

  1. Hanna W

    Så himla fin hon är ♥️

    Vart kommer Jolies mössa ifrån? (Måste fråga trots att jag känner mig säker, men det är fuskpäls va?) 🙈

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 den är från en tjej på instagram som stickar! Minns dock inte vad hon heter exakt då det var förra året jag beställde 🙁 kram <3

  2. Angelica - utlandssvensk

    Åh vår treåring ska också börja förskolan nu i höst! ”Bara” 3h per dag men efter 3 år hemma tillsammans känns det ju lite läskigt! Chloe är som Jason dock och ÄLSKAR andra barn så det är verkligen dags. Hoppas det går bra! Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish