Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Gårdagens video

Delar med oss av vår gårdag i videoformat. Jag är sämst på att filma men F tog med kameran och filmade allt.   Hoppas att ni gillar den. Kram.

https://youtu.be/KVlOYMaOnOM

Kommentarer

  1. Sandra

    Vilken mysig video!
    Jag tänkte på hur du pratar med Jason, jag brukar försöka tänka på att ställa mer öppna frågor som kräver annat svar än ja/nej för att få barnen att föra en dialog mer. Brukar funka väldigt bra när jag är mer medveten om hur jag ställer frågor. Annars blir det bara ja/nej mest hela tiden 😂

  2. Amanda

    Så himla tråkigt! Om katten är hos er ofta så bor den nog relativt nära, dom brukar hålla sig någorlunda inom sitt revir.
    Vi har också en grannkatt som är i vår trädgård konstant. Den låg alltid i våra utemöbler men eftersom min kille är super allergisk så funkade det liksom inte. Tyvärr kan man ju inte be ägarna att hålla koll på katten då det är just en katt som går var den vill och gör vad den vill. Det enda som funkade var att köpa en dynbox och plocka i och ur kuddarna varje dag. Drygt som tusan men bättre än en super allergisk kille eller att tvätta dom varje satans dag..
    Gällande kiss lukten, katt kiss går i princip knappt att tvätta bort. Det är ju värt att försöka tvätta och använda spray för just kattkiss på möbler men i min erfarenhet får man alltid kasta och köpa nya, tyvärr.
    Det kanske finns möjlighet för er att köpa bara nya dynor?
    Hoppas det löser sig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen verkligen 🙁 ska försöka kolla var den går nästa gång.. Så irriterande.. Nej, det är ju så.. 🙁 tycker det är rätt sjukt egentligen att man ska behöva ”räkna med det”… Tack för tips, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish