Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Sista veckan hemma som familj väntar oss från och med imorgon (eller idag blir det ju då klockan är efter midnatt).. Och sedan ska Jason skolas in på förskolan. F har fått sitt schema nu och det ser väldigt bra ut. Så skönt! Tror vi kommer att kunna få ihop vardagspusslet rätt bra ändå. Kommer att försöka jobba och träna här hemma när Jolie sover och dom dagarna jag har Jason hemma också så får jag försöka lägga det mer på kvällstid och maxa tiden med honom dagtid. Leka med båda barnen när dom är vakna och hitta på små aktiviteter och äventyr och passa på att få egentid med min stora kille när lillasyster tar sina naps. F får pluggtid under dagtid och så får han träna om kvällarna. Och där i mellan ska vi hinna med matlagning, tvätt, pyssla på i huset, umgås med vänner och familj.. Ska bli spännande. Det känns faktiskt roligt att starta så mycket nytt nu i höst.

F är däremot inte riktigt lika taggad. Han är ju en riktig familjepappa och har velat fram och tillbaka om han verkligen ska börja studera nu eller om han ska vara pappaledig i ett år till. Jag har pushat honom ganska mycket då jag vet att han kommer att vara glad över att han började plugga sen när han ser tillbaka. Han vill ju så gärna spendera all tid med barnen nu när dom är små. Det är så fint att höra honom berätta om det och se hans glädje i precis allt gällande våra små. Jag är den av oss som blir less, tappar tålamodet, kan få nog.. F ler genom varje trotsig dag med Jason och genom varje blöjbyte med Jolie, haha. Det finns typ inga dåliga dagar för honom, vet inte hur han lyckas.. Jag själv kan verkligen ha kassa dagar.. Men ja.. Han är fantastisk! Har verkligen valt den bästa pappan till mina barn. Finns inget i världen han skulle prioritera före familjen och barnen är hans största drivkraft och intresse.

Nu ska jag sova. Önskar er en fin start på kommande veckan och hoppas ni haft en härlig helg. Kram <3

Så mysigt att krypa ner hos dessa två. Jason och F sover egentligen tillsammans på Jasons rum men ibland vill han sova hos mig med lillasyster. Idag efter att vi hade borstat tänderna och läst bok så ville han gosa med oss och vara kvar här inne.

Jolie i storbrors för stora mössa och pyjamas. Här stod vi och spanade på storebror som lekte med grannarnas barn utomhus.

Idag har vi fått en del gjort här hemma men vi tog en lunchpaus och åkte till stan för lite mat. Skönt att slippa laga och diska undan. Till middag gjorde vi dock linssoppa här hemma. Också himla gott och går snabbt.

Kommentarer

  1. D

    Älskar din blogg! Så fin familj du har😍

    Är skälv mamma ledig, har fått mitt första barn o det finns ingenting underbarare😫 hon är det bästa som hänt mig!!

    MEN jag är en person som inte tycker om eller klarar av att bara vara hemma så det är lite frustrerande att inte gå till jobbet även fast jag älskar att vara hemma med min lilla bebis. Missförstå mig inte, det är verkligen sjukt roligt att vara med henne o spendera min tid med henne men skulle ändå vilja göra något åt sidan om. Har du något tips om vad man kan göra? Hur började din karriär? Tog någon kontakt med dig eller tog du kontakt med någon för att få ”jobba” på riktigt på social medier. Hur gör man?

    Vad tycker/känner du om att du och din familj är offentliga och att i princip vem som helst kan följa er på sociala medier ? 😅
    Tacksam för svar! Kram💖

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack för så fina ord!! 😀 förstår dig verkligen <3 Åh, jag förstår!! <3 jag blev gravid och så började jag lägga mer tid på att skriva inlägg och ta bilder under min sjukskrivning (blev sjukskriven då jag kräktes flera gånger om dagen och mådde så illa) och den vägen gick det. Så man får nog jobba upp sitt följarantal och sedan får man kontakta olika portaler och se vad dom kan erbjuda en 🙂 Nej, inte alls. Jag delar ju bara med mig av det som känns okej att dela med sig av. Så jag håller ändå en viss distans och det privata är privat. KRAM <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Googla ”rost umeå färskosttallrik” så borde menyn komma upp och så kan du läsa vad som är i 😀 vet själv inte exakt, kram <3

  2. Sofia

    Han verkar vara en fantastisk pappa! Och så mjuk i sättet, inte bara mot barnen utan verkar vara en del av honom! Tycker han är en fantastisk förebild för båda barnen men framförallt Jason som har en manlig förebild som inte verkar försöka vara macho & tuff liksom! Han är mjuk och vilken fantastisk egenskap! Det är iaf uppfattningen jag har av Fjodor, du får rätta mig om jag har totalt fel!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, han är helt fantastisk 🙂 han är bara sig själv rakt igenom och behöver aldrig spela något han inte är eller hävda sig på något vis. Är så tacksam för att han är en sådan fin förebild för Jason och för att han kommer att ge båda barnen en bra kvinnosyn och ödmjuk inställning i allmänhet, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish