Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Heart in heart

Inlägget är i ett annonssamarbete mellan mig och Syster P

Minns ni mitt armband som jag designat och skapat ihop med Syster P? Tänkte slå ett slag för det igen då någon av er kanske har missat det? Det går att köpa HÄR i guld och HÄR i silver. Det finns också att köpa på exempelvis Åhléns och Hallbergs guld.

Tanken bakom är att det stora hjärtat är “mamman” medan det lilla hjärtat inuti är bebisen. Och dom två olika kedjorna står också för just mamman och bebisen. “Ditt hjärta slår precis under mitt hjärta” är känslan jag ville få fram i armbandet.

Det var någon som kommenterade att armbandet får extra mycket mening nu när Jolie faktiskt är ett hjärtebarn och den kommentaren berörde mig så mycket att jag fick tårar. Tänk att det var hon som låg där i min mage under tiden som armbandet skapades. Att det var kärleken till henne och Jason som fick bli inspirationen till hur det skulle se ut. På något vis så skyddar det stora hjärtat det lilla hjärtat också. Det blir som inkapslat i det stora.. Precis som vi mammor vill skydda våra små från allt det onda i världen. Nej, det känns så fint att få ha skapat något som känns betydelsefullt.

Om ni tycker att armbandet är fint och vill ha ett eget eller ge bort till någon som är gravid eller mamma så kan ni som sagt beställa HÄR i guld och HÄR i silver. Det har sålt jättebra såhär långt och det känns så roligt. TACK till er som köpt det. Det betyder så mycket för mig att ni gillar det jag gör <3

Lite bilder från eventet när armbandet lanserades. Det är tack vare kvinnan till vänster jag fick kontakt med Syster P. Fantastiska Katarina som är VD på LOPPI. Hon har lärt mig så mycket om branschen och jag ser upp till henne enormt. Och tack vare den underbara kvinnan till höger om mig blev idén till verklighet. Fina Annikki som är en av systrarna bakom Syster P. Bilderna är tagna av Sandra Rogers.

Här ser ni för övrigt min reaktion när jag fick veta att Hallbergs guld hade köpt in armbandet.

Inlägget är i ett annonssamarbete mellan mig och Syster P

Kommentarer

  1. Marta

    Hej Gabriella! Armbandet är otroligt fin. Har beställt för två dagar sen och fick den idag. Så nöjd🤪en kompis till mig ska också beställa 😉älskar din blogg och läser den varje varje dag. Ni är så fina😊

  2. Sara

    Hej fina du! Så himla fint armband och så fint budskap bakom de <3 tycker du man kan ha det även om man inte är mamma, blev helt kär i de. Kram kram

  3. Sandra

    Har varit sugen på att köpa ett armband till min mamma! Blir en perfekt julklapp! Haha jag tänker på julklappar året om så jag hittar det perfekta till varje person. Armbandet är så himla fint och tanken bakom den lika så. Finns ingen större trygghet än sin egen mamma <3 skulle ju vara superkul om du kunde få skapa en liknande design till herrar! Skulle ju kunna ha en annan innebörd typ som att barnets hjärta växer av pappans kärlek i form och/eller färg. Eller en fin ihoplink mellan hjärtanen som betyder alltid vid din sida… Du har en så vacker familj är ett nöje att klicka in på kvällarna och se din fina blogg, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad roligt 😀 <3 låter som en perfekt julklapp! TACK för så fina ord! Smart tanke 🙂 borde man verkligen göra. Bra idé! 😀 kanske blir nästa projekt 🙂 kram och tack snälla för så fina ord!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish