Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Hej vänner!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår toppen här hemma och har en fin dag med vänner framför oss. Älskar att ta vara på det sista av sommaren med familjen nu innan Jason börjar skolas in på förskolan.

Bjuder på lite bilder från gårdagen och önskar er en fin dag. Stor kram!

Frukostgröten som är gjord på fiberhavregryn och så har jag äppelmos, kanel, hallon och ekologisk havredryck till. Min favoritfrulle. Och Jolie är glad som alltid och hade fått lite aprikos i sin food feeder.

Vi var hemma hos våra favoriter Jeanette och Elvin hela dagen: Blev bus och lek för killarna och babbel för mammorna. Jolie var med hela tiden och ville inte sova mer än en halvtimme på hela dagen. Blev bjudna på god lunch och fika. Mot kvällen mötte papporna upp oss och vi åkte ner till stan för att äta middag.

Hade på mig en så skön byxdress. Den är helt i mjukistyg och så mysig. Älskar den verkligen! Jag är ju en sådan som hellre klär mig bekvämt en snyggt. Men kan man kombinera båda litegrann är ju det också jättekul.

Åt lite mandelpotatischips med sommartryffel, comteostcréme och hasselnötter medan vi väntade på maten.

Jättemysig kväll som vi avslutade med en glass var. Så underbar start på denna helg =)

Kommentarer

  1. Evelina

    Hej, måste fråga. Vad har för förvaring i lekrummet?:) tycker ert lekrum är såå fint och behöver lite förvaring i Barnens rum här hemma🙊😍
    Kram på er ♡

  2. Michaela

    Hej Gabriella!
    Jag har en fundering som jag gärna skulle vilja höra dina tankar om 🙂
    Vi äter vegetariskt hemma men i skolan och på förskolan får barnen äta det som serveras där. Ofta liknar den vegetariska maten inte den som kompisarna får och jag är orolig att mina barn ska känna sig ”utanför” och sugna på det som de andra runt bordet äter. Hur tänker du kring detta? Nu när Jason börjar förskolan..vad händer om han frågar efter den ”vanliga” maten och vill ha samma som kompisarna?
    Jag tycker detta är så svårt och ”vågar” inte riktigt ändra till veg-kost för dem..🤔

    Ta hand om dig! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina <3 på jasons förskola så serveras enbart vegetarisk mat! Så himla bra 🙂 Så vi behöver inte tänka på det <3 men tycker du ska tänka att det är SÅ vanligt idag att man äter vegetariskt eller veganskt.. Inget konstigt alls!! Så om det känns bäst för dig att han ska äta vegetariskt så tycker jag att du ska köra på det. Man vet själv vad som är bäst för ens egna barn och vad som känns bäst i magen och hjärtat. Oroa dig inte för att han ska bli utanför!! KRAM <3 ta hand om dig med <3

  3. Maria

    Vart kommer haklappen Jolie har på sig från? Är den bra? Har själv en 6-månaders bebis hemma som älskar mat och gärna vill äta själv men det blir ju förstås väldigt kladdigt och den haklappen vi har känns så hård och obekväm.
    Tack för en riktigt bra blogg som sprider mycket positiv energi! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från Filibabba 😀 <3 jag tycker att den är toppen verkligen! Använder bara i tyg nu och går hur bra som helst. Man får ju tvätta dom rätt ofta men det gör ju inget <3 kram och tack för så fina ord!

  4. Felicia

    Hej!
    Är gravid i vecka 25 och oroar mig ständigt om bebis rör sig lite mindre någon dag. Den är väldigt aktiv oftast men så fort det kanske gått en halv dag då det varit svaga rörelser blir jag så orolig.

    Oroade du dig också kring det i dina graviditeter?

    Kram Felicia

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 förstår dig precis! Jag var precis likadan <3 man slutar inte oroa sig när dom är utanför magen heller, haha.. Galet vilken oro man känner från att man blir gravid och sedan hela livet förmodligen. Lita på magkänslan och åk hellre in på en extra kontroll!! <3 du känner din bebis bäst. KRAM

  5. Emelie

    Hej Gabriella! Jag undrar om du har något tips på en bra restaurang i Umeå för lunch (som inte är tokdyr). Firar fyra år som gifta på torsdag och kommer att vara i Umeå då och tänkte passa på att äta ute.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish