Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag vill göra just nu

– Ta mig tiden till att fixa mina fötter. Alltså hur ofta gör man det egentligen? Vill göra fotbad, ta bort all död hud, måla naglarna och smörja in ordentligt. Älskar känslan av lena och fräscha fötter och såhär i slutet av sommaren känns det verkligen som om det hade varit välbehövligt att få pyssla om dom lite extra.

– Komma in i bättre sovrutiner. Min gräns för att må bra dagen efter är verkligen 00.00.. Somnar jag efter det så blir jag lätt trött mot eftermiddagen, har lättare att få ont i huvudet, blir mer lättirriterad.. Nu har jag fastnat i dåliga rutiner och sitter vaken till säkert 01.00.. Jag och F har tränat och jobbat kvällstid och efter det vill vi ju hinna med lite barnfri tid också.. Så har typ slutat med att han steker pannkakor vid 23.30 och att vi sedan startar en film på det, hehe.. Nej, det är dags att komma in i rutiner igen.

– Stänga plånboken lite. Alltså guuud vad det går pengar på sommaren. Någon som känner igen sig!? Det blir inte alls samma planering med maten och man fikar, äter glass, hittar på aktiviteter, handlar på ICA baserat på vad man är sugen på just där och då.. Får typ ångest när jag ser våra kontoutdrag. Samtidigt så är det ju härligt att lyxa till det lite extra och speciellt när det varit så fint väder. Man vill ju unna sig lunch ute på mysiga uteserveringar och liknande.. Men nej.. Även här är det dags att bli lite mer rutinerad och följa budget igen.

– Komma igång mer med youtube. Jag tycker att det blir allt roligare att filma och klippa videos. Vill dock hitta en annan kamera att filma med som är smidig men inte har fisheye.. Tips!? =)

– Jag drömmer om att boka en resa för hela familjen i vinter. Vet inte om det ens är möjligt men det är en dröm jag har. Vill så gärna komma iväg till värmen när Jolie är runt året. Vi får se på nästa kontroll om det ens är något att fundera kring eller om vi kan stryka den drömmen för just nu.

 
 

Här var vi i Grekland =) Älskar att resa med familjen. Tycker nästan aldrig man blir så avslappnad som när man är utomlands. Det finns verkligen inga måsten där och då och man kan ju faktiskt inte göra något eller pyssla på med något projekt som man ”borde” hemma.. =)

Kommentarer

  1. Josefine

    Älskar era videos på youtube så blev glad att läsa att ni vill börja lägga upp mer på youtube! Bästa var när ni hade vloggveckor 😀 Så mysigt att kolla på era vloggar! Kram!!

  2. Tilda

    Har ni en Canon legria mini X just nu? Åh en sån vill jag köpa men dom är ju SÅ svår att få tag på! Säg till om ni ska sälja isåfall 🙂 kram!

  3. Julia

    Hej Gabriella! Idag var vi på första ultraljudet, v 9+2 😍 och på söndag ska vi skriva kontrakt på ett radhus vi ska hyra!
    Hoppas du får en fantastik helg ❤️ Stor kram

  4. Emelie

    Min gräns är kl22,🤣 lägger jag mig senare är jag helt väck dagen efter…speciellt efter lunch! Men jag går upp tidigt också så det spelar väl in😊
    Önskar er en skön helg!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig verkligen <3 Hade jag behövt vakna vid 06 så hade min gräns också gått där, kram kram! Och detsamma!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish