Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysdag

Hej vänner <3

Igår besökte vi biblioteket och bytte ut böckerna vi hade hemma. Jag tror vi lånar böcker en gång i veckan kanske. Tycker att det är lagom. Vi läser ju en gång om dagen och då brukar vi hinna läsa igenom säkert tio böcker. Jason kan läsa hur länge som helst och säger bara ”en till bok” hela tiden. Men han tröttnar också ganska snabbt så har vi läst samma tre dagar i rad så märker man att han blir allt mer rastlös. Så ja.. Igår bytte vi ut böckerna här hemma igen och så passade vi på att ta en fika med. På eftermiddagen städade F lite på gården och tvättade bilen.. Så vi mötte upp Tove och barnen och köpte sushi, lekte i parken och var med om världen spöregn från ingenstans.. Så vi blev helt dyngsura och sedan kikade solen fram igen efter bara några minuter.. Detta väder alltså, haha!

Idag ska vi hem till våra saknade vänner!! Har inte fått träffa dom på hela sommaren då dom varit på resande fot men nu är dom äntligen hemma. LYCKA! Så vi ska hänga hela dagen. Kram på er och ha en fin dag.

Jag drack en supergod smoothie på kokosmjölk, jordgubbar, banan och citron och så blev det vegansk macka (vi delade) och chokladboll (också vegansk).

Lite av böckerna vi lånade. Vi pratar mycket om att börja förskola och hur det är att gå på förskola. Så det kändes givet att låna lite böcker om det. Det var dock ganska urplockat tyvärr (inte så konstigt dock då det snart är förskolestart för så många barn). Vi pratar också mycket känslor.. Hur man är glad, rädd, arg, ledsen.. Pratar och läser om hur det är att vara storebror.. Sedan lånar jag rätt så blandat. Försöker hitta böcker som jag tror han skulle tycka om med fina bilder och mycket färg. Tycker om när han själv öppnar upp för dialog om saker och bilderna i böckerna. Det gör han ofta genom att peka och fråga.

Såhär mysigt hade vi det i parken! Blev verkligen ett perfekt avslut på kvällen. Och barnen hoppade studsmatta och gungade.

Kommentarer

  1. Johanna

    Så otroligt fint för era barn att ha kunnat få vara hemma med er så länge. Att få börja förskolan först i Jasons ålder och fått ha både mamma och pappa så mycket är ju fantastiskt. Plus syrran då. Sen tror jag det kommer gå superbra och att det kommer bli kul för honom att gå deltid. Min nu fyraåring har älskat förskolan och de gör ju så mycket kreativt en annan bara inte varken har ork eller fantasti till. Jag önskar jag haft möjligheten att vara hemma med barnen som du/ni, jag har behövt skola in andra barnet mycket tidigare då jag varit ensamstående så det har ju varit att gilla läget. Men han är väldigt framåt och social så tror och hoppas det kommer funka ändå. Men som sagt: är så imponerad av er, er kärlek till varandra och barnen! Vilken trygg grund ni ger dem ♡

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen verkligen <3 det är så fint att kunna göra så!! Tror också det. Och det är ju minst lika bra!! Alla barn är ju olika och vi har olika förutsättningar. Förskola är ju fantastiskt men det är också fantastiskt att få vara hemma med föräldrarna. Finns ju fördelar med båda och man får göra det bästa utifrån sin egna situation. TACK för så fina ord och kärlek. KRAM <3 <3

  2. Sindy

    Hej fina
    Det är ett stort nöje att läsa dina vackra skrifter om din dag på bloggen när jag vaknar varje morgon <3 Jag älskar din blogg väldigt mycket du inspirerar mig varje dag tack Gabriella
    Jag älskar din hårstil väldigt mycket Gabbi hur formar du ditt hår ? En video om det skulle vara bra <3
    Jag önskar dig en underbar dag kram <3 <3 <3

  3. C

    Låter skönt att han vill byta bok efter ett tag. Här hemma har vi läst örnis bilar varje kväll i typ ett halvår 🙈 Har du nåt bra boktips för en kille som ska bli storebror?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men sötnos då!! 🙂 <3 finns en som heter "hurra jag ska få ett syskon" som är fin <3 den på bilden är också bra! KRAM <3

  4. Amanda

    Måste bara fråga om ditt graviditetsillamående du hade under båda dina graviditeter, förstår att du lidit av hyperemesis! Hur tog du dig igenom dagarna och dessutom när du hade ett barn att ta hand om också? När slutade du kräkas? Fick du i dig mat osv??
    Jag mådde illa min förra graviditet men blev hjälpt av postafen! Den här graviditeten började jag må illa innan jag ens plussade och började med postafen tidigt! Hjälpte lite men nu senaste veckan har det esskalerat… har börjar spy och må skit, helt orkeslös och sängliggandes. Var hos läkaren och fick sjukskrivning från jobbet och lergigan comp! Nu har jag slutat kräkas och orkar vara uppe och äta lite men mår fortfarande illa.
    Behöver lite pepp! Har innan viljat ha 3 barn me än känner nu att det här är sista (lider något fruktansvärt av att må illa).
    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish