Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Frukostfavoriter

Fick en fråga om jag inte kunde dela med mig av mina frukostfavoriter och självklart kan jag det. Här kommer våra favoriter: 

– Havregrynsgröt med kanel, sockerfri äppelmos och havremjölk.

– Grovt bröd med smör eller färskost, avokado, tomat, örtsalt och chiliflakes

– Overnight oats har ganska nyligen blivit en stor favorit hos oss. En dl havregryn, två dl kokosgrädde, kardemumma, vaniljpulver, kanel och så in i kylen över natten. Man kan slänga i lite chiafrön med. Servera med rostade kokosflakes och färska bär.

– Apelsinjuice älskar jag att ha till typ all frukost!

– Smoothie! En enkel och mättande favorit är osötad mandeldryck, avokado, banan och valfria färska bär.

– Hårt bröd med hummus, grönsaker och örtsalt. Äter detta jätteofta nu när jag inte äter mjölkprotein. Så gott och ganska matigt.

– Pannkakor! Vi gör enligt ett vanligt recept men byter ut mjölken mot havremjölk och smöret mot kokosolja.

Jason äter alltid gröt till frukost! Vi ska fixa hans frisyr. Han ville bara inte klippa sig när vi gjorde det så vi ska ta det sista nu i dagarna.

Är så mysigt att Jolie numera också äter varje gång vi äter. Hon är så otroligt matglad!

Kommentarer

  1. Malin

    Kan du inte dela med dig av hur du ibtroducerade mat för Jolie? När började du med smakportioner och sedan mer ”mat på riktigt”? Hur ofta och mycket äter hon? Tänker när du fortfarande ammar också. Ska snart leva introducera smakportioner för min dotter och känner mig lite vilse i hur man ”ska” göra. Kram

  2. E

    Ni är så otroligt fina! Så himla mysigt att följa er. Har ett minne av att du skrivit att du inte gör så mycket mer med ditt hår förutom att locka det när du duschat? Kan inte du berätta hur du får det att hålla sig så lockigt och fint till nästa dusch? Hur gör du med håret när du sover för att lockarna inte ska försvinna eller förändras? Tack för en underbar blogg!! Kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish