Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/-

+ Vi köpte en hatthylla igår (matchande till skohyllan som vi hade sedan innan) och det blev såå bra! Ska visa er sen. Vi köpte denna nedan!

+ Igår besökte vi 4H-gården här i Umeå och träffade alla djuren. Jason älskar att vara där. Vi hade tur med vädret och så blev det var sin glass också.

– Jag har blivit så dålig på att dricka vatten igen vilket resulterar i huvudvärk nästan varje eftermiddag. Måste skärpa mig nu direkt!

– Jag har en full garderob men tar ändå på mig samma sak varje dag typ.. Gillar typ inte mina kläder. Vill bara ha nytt och fräscht.. Hur gör man? Funderar på att skänka bort allt jag inte vill ha och sedan köpa mig lite nya basplagg. Det är ändå mest sådana plagg som kommer till användning.. Så tråkig är jag..

+ I början av september ska jag ner till Stockholm och träffa alla underbara på LOPPI. Så kul det ska bli. Jolie hänger med såklart.

– Känner mig så extremt tråkig och oinspirerande just nu.. Vet inte vad det är men har så mycket annat i huvudet samtidigt som jag fortfarande är inne i någon form av ”semestermode”.. Har svårt att greppa att hösten kommer med förändringar och att jag snart är hemma själv med barnen.

+ Idag kommer Jasons pedagoger från förskolan på hembesök. Dom gör så för att få lära känna barnet lite bättre och se barnet i sin hemmiljö. Tycker det är en fin tanke. Ska bli kul att träffa dom. Och det gör det ju bara verkligare att han snart ska börja på förskolan på riktigt.

+ Vår pool har äntligen kommit efter cirka tre veckor av försening..

+ I förrgår hade vi vänner här med sina barn. Vi alla har jämngamla söner och även små bebisar som är födda nu under 2018. Såå mysigt! Vi åt frukt och fika och barnen lekte loss. Blev massor med bebisgos med.

+ Igår kom det hit några snickare och bytte ut vår fönsterbräda – äntligen! Den vi hade var ju skadad och det märkte vi efter inflytt. Så nu har vi en ny på plats och det blev jättebra. Inväntar nu målare som ska foga och måla lite runt.

– Har fått finnar runt munnen… Blää. Har varit utan typ hela sommaren och det har varit så skönt att ha ren och fin hy.. Kanske helt enkelt beror på att jag är så dålig på att dricka vatten nu..

+ Vi köpte massor med barnmatsburkar för att få lite glasburkar att göra egen barnmat i. Så tänkte ställa mig nu i veckan och laga lite olika rätter till Jolie. Ska bli så roligt. Älskar att pyssla på med sådant.

Kommentarer

  1. Elin

    Väntar mitt första barn och har smått börjat titta på barnvagnar. Undrar vilken ni har och om du rekommenderar den? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har en bugaboo donkey som vi älskar! Hade en Stokke innan och den var också fantastisk men gillar bugaboon sååå mycket mer! Vill aldrig byta den 🙂 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish