Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tänk att vi ska vara hemma tillsammans igen

Alltså lycka är att man ska vara hemma med sin bebis samtidigt som ens bästa vän ska vara hemma med sin bebis. Jag och Tove umgicks ju varje dag när Jason och Adi var små pluttar och nu ska vi får göra det igen denna kommande höst, vinter och vår. Ingen är lyckligare än jag! Så tacksam över att vi blev gravida ”samtidigt” igen och att våra små tjejer är födda samma år precis som våra pojkar.

Våra älskade killar! Tänk att dom har hängt ihop sedan Jason var ett par månader gammal. Nu börjar dom förskolan till hösten båda två. Storkillarna!

Småtjejerna! Såå fina! Jolie äter melon ur sin lilla ”food feeder” =) Därav haklappen också.

Jolie var väldigt intresserad av kompisens fötter, haha.

Snart kommer båda vara lika snabba! Galet vad som händer på så kort tid. Jolie kryper såå snabbt nu! Man hinner inte med! Plötsligt är hon så långt bort, haha.

Kommentarer

  1. Evelina

    Hej fina du ❤️
    Sitter här och känner mig så ledsen för min dotter som är 5.5 månader nu har slutat gå upp i vikt. Jag helammar och har väl liksom trott att hon fått i sig det hon behöver och skämdes nästan på BVC idag när det visade sig att hon stått helt still i vikt! Dom tycker jag dka börja ge ersättning, och självklart gör jag det men trodde benhårt att man kunde helamma jätte länge 🙁 hur har det varit för dig?
    Jag slutade amma min son när han var bara några veckor för han hade kolik och jag blev så rädd att det var mitt fel (första barnet och allt) så jag gav upp amningen. Jag ångrade ihjäl mig och gav mig fan på att jag skulle få det att funka med mitt nästa barn, har längtat så efter att få revansch, och nu är jag rädd att jag måste sluta. Jag vet att detta är mitt sista barn så när jag väl slutar så slutar jag för alltid. Nä fy 😕
    Funkar det att desamma för mys? Eller hur lyckades du amma så länge? Jag vill så gärna fortsätta i den mån det går. Har dina barn bara fortsatt gå upp i vikt hela tiden?

    Åh 🙁
    Förlåt för svamligt inlägg, trodde aldrig någonsin amningen skulle betyda så mycket för mig. Känns som min och min dotters stund om du förstår vad jag menar. Har en två åring också så detta känns som det enda bara hon och jag har för tillfället, alltså som bara är vårat. Sonen går inte på dagis så jag är själv med båda. Vilket går jätte bra men ja, stora tar mycket plats!

    Ska avrunda här nu, stor kram på er. Du inspirerar mig VARJE dag ska du veta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Finis <3 <3 förstår dig helt.. Tråkigt att BVC är så snabba med att säga att man ska ge ersättning.. Tycker du ska gå med i amningshjälpens slutna grupp på Facebook! Där kan man få råd och tips från riktiga amningsproffs med enormt mycket erfarenhet. Så mitt bästa råd är att gå med där och fråga! Otroligt många hjälpsamma mammor som ger fantastiska tips och råd <3 och har egna erfarenheter av precis samma sak.. <3 mitt bästa tips är att amma, amma, amma, amma! Låt bebis ligga vid bröstet så mycket det går <3 Förstår dig verkligen.. :/ hade varit lika ledsen som du. Men ge inte upp än! Gå med i gruppen!! KRAM och allt kommer gå så bra. Och tack för så fina ord. Du är ju för snäll. STOR kram <3 <3 glöm aldrig att du är bästa mamman till ditt barn hur det än blir, sätt inte så hög press på dig själv <3

  2. Ninnie

    Hyllan i Jasons rum, eller lekrummet, i alla fall den du har massa böcker i – var kommer den ifrån?! Så himla snygg! Älskar din inredning i barnrummet (och övriga huset med, såklart!).

  3. Maria

    Så fina små! Vad heter Toves flicka? Eller hon kanske inte har något namn än, eller dom kanske inte vill dela med sig om det? Så nyfiken 😅

  4. Jessica

    Åh vad mysigt! 😍 Följer din blogg dagligen, tycker den är så mysig!
    Får jag fråga var barnbokhyllan är ifrån? Så fin 😍

  5. Sara Blomgren

    Du har säkert redan tänkt på detta men skriver ändå för säkerhets skull! Den vägghängda bänken ni har under TV:n har vassa hörn nedåt i perfekt höjd för ett krypande bebishuvud! Min son kröp in i hörnet av vår vägghängda IKEA Bestå-bänk och började blöda!! Blev såååååå himla rädd och arg på mig själv för att jag inte tänkt på det! Nu har vi satt upp hörnskydd på alla kanter iallafall 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish