Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina killar

Tänk att jag blev kär. I han där på bilden. Att vi gick från två nyförälskade små tonåringar som levde som om morgondagen inte fanns till att bli föräldrar till två barn, gifta och husägare. Är det någonstans i världen jag vill vara så är det hos och med F. Inget annat är viktigt. Har jag honom så har jag allt. Han är min trygghet, min styrka, mitt bollplank och hela min värld. Och att jag sedan har fått äran att älska två små miniversioner av oss på det!? Är så glad över att jag fick uppleva kärlek så tidigt i livet, att jag fick träffa min drömman och dela dagarna med honom. Det är så häftigt att få bo ihop med sin bästa vän och bara vara tillsammans. Forma livet och bygga upp sitt egna.

Och min älskade Jason.. Han är så lik mig utseendemässigt som barn. Alltså verkligen JÄTTElik.. Många av er har skrivit att han är lik sin pappa men om man ser på bilder så är han verkligen en minimamma. När det kommer till personligheten är det tvärtom och han är så lik sin far. Han är lugnet själv, så duktig och tålmodig.. Och så snäll och omtänksam.. Ett så stort hjärta och inkluderar alltid alla, tar hand om alla.. Han är så fin så att jag blir gråtfärdig många gånger. Älskar ihjäl mig i honom varje dag. Tänk att den där lilla killen på bilden förändrade hela mitt liv och hela min värld. Det är så speciellt med ens första barn. Det är på något vis dom som har lärt en om livet och vad som är viktigt. Det är dom som har planterat den där djupaste, djupaste och starkaste kärleken i en för alltid. Tack Jason för att jag fick bli din mamma. Jag kommer alltid att stå bakom dig, finnas där, peppa, trösta och tro på dig när du inte tror på dig själv. <3 Du är mitt allt och jag är så förbaskat stolt över dig. Allt du är och allt du har blivit. Tack för att du är just du och vågar gå din egen väg och vara dig själv redan såhär tidigt i livet.

Kommentarer

  1. M

    Blev helt tårögd av att läsa ditt inlägg 💙😥
    Det var så fint skrivet.
    Jag har två pojkar på 5 år och den andra har nyss fyllt 1 år.
    Pga omständgheter så är dem hos min mamma 25 mil bort sen 25/7 och jag kommer hämta dem nästa tis. Saknar ihjäl mig snart.
    Har så dåligt samvete speciellt för din lilla är rädd att han har glömt oss.
    Kände bara att jag ville prata av mig och din text var så fin 💙
    Kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du <3 förstår hur du känner men du är FANTASTISK! Bästa mamman till dina söner <3 glöm aldrig det. KÄRLEK <3

  2. Susanne

    Vad fint du skriver om dina killar. Jag , en kvinna på 50+ sitter här och blir så berörd att tårarna rinner. Lyckliga du som har en sån fin familj.Jag läser din blogg varje dag och tycker att du är en underbar mamma och en toppen tjej. Kram

  3. Penny

    Jag bara måste fråga…. trotsar aldrig Jason? Här hemma har vi en hemsk period av trots för tillfället…. är samma ålder som Jason och vi håller på att bli knäppa…. skrik och bråk från morgon till kväll i princip. Låter kanske extremt men inget passar och allt är fel…. jag känner mig som världens sämsta mamma. Någon som sitter på supertips…. näe ens lilla älskling som betyder mest i världen prövar ens tålamod 😑🙄

  4. Dev

    Ååh vad roligt! Jag vill jättegärna ha kille och allt det där. På ett år har jag gått på 20 dejter, börjar bli jobbigt. Men så glad för din skull att du hittat mannen så tidigt! Kraaam

  5. Elin

    Det är verkligen en gåva att hitta sin stora kärlek i livet, och tänk att du gjorde det redan i början på ditt liv! Hur sjukt är inte det egentligen?!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish