Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

JOLIE

Alltså denna tjej är livets tjej. Är så förälskad i henne. Trodde aldrig att jag skulle kunna älska ett till barn så som jag älskar min Jason men gud så fel jag hade. Kan se på henne i evigheter, lyssna till hennes små andetag när hon sover. Är så himla imponerad av hennes styrka och envishet. Hon vet vad hon vill och ska ha det på sitt sätt. Annars blir hon sur. F brukar säga att hon är så lik mig i sin personlighet, haha. Och så är hon en kopia av sin pappa när det kommer till utseendet. Men det är bara roligt då jag tycker att F är den bästa och finaste i världen. Kul att ha en mini av honom i tjejversion =)

Tänk att hon motbevisade oss alla. Från att ha varit inställda på en omgående hjärtoperation till att få se henne växa och bli stor, stark, knubbig och alldeles fantastisk. Man skulle aldrig kunna tro att hennes hjärta ser annorlunda ut. Att hon är född med allvarligt hjärtfel. Och för varje dag som går blir hon allt starkare. Bara jag tänker på hennes styrka så tåras mina ögon. Hon har redan varit med om så mycket. Så mycket som en liten bebis aldrig borde gå igenom. Alla dessa kontroller, ultraljud, sjukhusbesök, prover.. Och hon har bara varit helt cool genom allt. Och redan från dag ett så fann jag min inspiration och drivkraft i henne. Orkar hon så orkar jag. För mig är definitionen av styrka verkligen min egna dotter. Hon inspirerar mig varje dag till att våga tro och drömma. Våga tro på det som ingen säger är möjligt. För hon bevisar att det går varje dag.

Tack livet för att vi fick denna fantastiska lilla tjej till vår familj. Är så tacksam över att vi får ha henne hos oss varje dag och över glädjen och kärleken hon ger. Jag ser fram emot att följa henne genom livet och kommer alltid att finnas oavsett vad.

Tack för att just jag fick bli din mamma Jolie. Tack för att du har lärt mig att leva här och nu, att inte stressa, planera och kontrollera. Tack för att du är precis som du är. För du är helt perfekt. Jag älskar dig mer än allt i livet.. <3

Bilder av: @englenphotography

Kommentarer

  1. Julia

    Blir helt tårögd av att läsa detta. Er tjej är så himla stark och fin!! Hon har tur som fått just er som hennes föräldrar. Massa kärlek och respekt till er<3 brukar sällan kommentera men blev så berörd av detta inlägg.

  2. Julia

    Vi ska behålla ❤️ Sambon har smält det och vi har pratat igenom allt å lite till.

    Jag kommer börja studera till sjuksköterska i höst och i mars är bebis beräknad så då blir det ett års studieuppehåll. Kommer bli tufft ekonomiskt men vi fixar det. Idag var vi även och titta på ett radhus att eventuellt hyra, i min hemby så har familj nära, ekonomiskt blir det lite billigare och det är en 3a, idag har vi en 2a mitt i storstan.

    Tack för en fantastisk blogg Gabriella – sluta aldrig ❤️

    (Hoppas du kommer ihåg mig från tidigare kommentarer.. 😅)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN ALLTSÅ ÅÅÅÅH GRATTIS!!!! <3 <3 får gåshud och rysningar! Det kommer gå så så bra! 🙂 och pengar är inte hela världen heller! ALLT löser sig och om tio år kommer ni att se tillbaka och tänka "wow vilken resa vi har gjort" och ni kommer tycka att det var så värt det. GRATTIS <3 ni har en magisk tid att se fram emot. All kärlek och stor kram och SJÄLVKLART kommer jag ihåg dig <3 uppdatera gärna hur det går längs vägen. Så glad för dig och er! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish