Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helglista

Trots att vi är hemma allihop så är det något speciellt med helg ändå. Älskar fredagar och lördagar! Vi har precis kommit hem från stranden efter ett par timmar där och ätit middag. Barnen är badade och nu ska dom sova. Efter det väntar det vanliga som innefattar tvätt, städ, jobb och träning. Har vi tur hinner vi se på film en stund ikväll. Igår hyrde vi en film på viaplay och bara myste i soffan fram tills efter midnatt. Fick en förfrågan igår om att vara med i ”realityserie” också men vi får se hur det blir med det. Ska ha möte om detta nu i början av veckan.. Vad tror ni? Hade det varit roligt att få se lite mer av oss och vår familj? Vet inte riktigt själv var jag står i frågan då jag är så mån om barnens integritet och hur mycket jag vill visa av dom och deras liv och små egenheter. Vi får helt enkelt se var vi landar i allt detta framöver och om vi kan mötas i vad som känns okej.

Bjuder på en liten helglista så hörs vi lite senare. Kram.

Hur började helgen?
Jättebra! Hade ett frisörbesök inbokat igår så njöt till fullo av det. Ska visa er före/efterbilder snart så håll utkik.

Vad föredrar du att göra på helgen?
Vara med familjen och äta god mat. Bara ta vara på tiden med varandra. Kanske ett jättetråkigt svar men jag är nöjd så. Tycker om när vi hittar på saker tillsammans också. Älskar att göra små utflykter till olika ställen.

Vad vill du äta?
Är så olika från helg till helg men något gotta om kvällarna blir det alltid. Igår kväll stekte F pannkakor till oss vid 23.30 för att jag blev så sugen, hehe. Ikväll äter vi pasta med linsbolognese (för andra gången denna helg!) och tidigare idag åt vi blomkålscurry med ris.

Favortsnacks?
Choklad! Men kan inte äta det nu då jag hoppar över mjölkprotein. Så delicatobollar är det bästa jag vet just nu.

Vilka ska du spendera denna helg med?
FAMILJEN <3

Något speciellt jag har gjort i helgen?

Har inte gjort något särskilt alls… Bara varit hemma =) Bokade dock tid för microblading så i slutet av augusti ska jag fixa ögonbrynen igen. Har ju gjort det en gång förut men vill fylla på dom igen och ordna formen lite.

Efter frisörbesöket kom killarna och mötte upp. Jason tappade sin sko typ tio gånger när vi var på väg därifrån, haha!

Vi köpte med sushi och satte oss i en park. Älskar att äta sushi på sommaren. Det är bästa ”take away”-maten när man vill sitta ute och äta i gräset enligt mig.

Jag tror att Jason håller med mig. Fått frågan om han äter upp alla bitar i en sådan här låda och ja det gör han faktiskt. Han är en storätare som både jag och F! Tror ni skulle tro att vi är galna om ni såg vilka enorma portioner vi äter varje dag. Älskar mat (och är konstant hungrig som ammande mamma, hehe)!!

Kommentarer

  1. Josephine

    Finns en hel del god vegansk choklad bland all den som inte är så god 🙈 Mitt favoritmärke är ichoc. De har olika smaker, Jag gillar mest almond orange och super nut. Tror de kostar typ 21 kr på Apotea. Klart du ska njuta av god choklad trots att Jolie reagerar på mjölk ❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, jag har redan hittat flera som är supergoda! Men älskar marabouchoklad sååå mycket tyvärr 🙁 Tack snälla för tips <3 kram

  2. Malin

    Choklad som favorit! Samma här! Vill då varmt rekommendera vegansk choklad, min räddning sen jag och min man blev veganer!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      SÅÅ GOTT 😀 jaa, jag har ätit många veganska som är SÅ goda.. Men jag älskar ju verkligen marabouchoklad.. :/ kram

  3. Nattis

    Hej! Din blogg är jätte mysig och ofta kan man hitta inspiration.
    Jag har dock en liten fråga. Innan du fick Jason hade du inte lika många följare/läsare (du har själv påpekat att det har ökat mycket sen du fick barn). Har du aldrig känt att du har utnyttjat dina barn för din egen vinning för att öka läsare och följare? (tolka det inte fel)
    Det blir allt vanligare att man använder sina barn i sociala medier för sin egen skull och risken blir ju större att man får ta mycket skit även fast man inte förtjänar det. Följer man din blogg så vet man till 99% att dina barn har det bra 🙂
    Ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla du!! Blir så glad! 🙂 <3 Nej, faktiskt inte.. Jag är otroligt mån om mina barns integritet och visar väldigt lite av dom tycker jag. Inte allt för mycket ansiktsbilder och delar knappt något alls om deras privatliv, små egenheter, BVC-besök, saker dom gör och som händer i deras liv och utveckling.. <3 kram kram <3 tack för fina ord!

  4. Bea Mossberg

    Hej fina ni!! Hade vart sååå kul att se mer av er i en reality serie!! 😊 Men självklart skall ni göra som ni själva känner och vad som känns okek för er! Hoppas ni får en bra helg!! Kramar i massor ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt!! <3 Jaa, jag kommer såklart vara stenhård med vad som känns okej för oss så får vi se om vi kan mötas 🙂 Stor kram <3 detsamma till dig!! <3

  5. Sandra

    Det skulle vara roligt att se mer av dig och din familj. MEN! Om du är osäker – gå på magkänslan! Känns det inte rätt, avböj. Känns det rätt – kör! STOR KRAM TILL DIG GABRIELLA ❤️☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kommer nog tacka nej då jag är så mån om hur mycket jag visar av barnen <3 men vi får se om dom kan möta mig i mina önskemål eller inte 🙂 KRAM fina du <3 <3

  6. .

    Hej! Hade ju varit superkul att se er i en realityserie 🙂 Skulle absolut kolla, och det tror jag inte att jag är ensam om att göra. Tack för en superbra blogg. Ha en fin kväll!

  7. Madde

    Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Förstår om det känns lite läskigt med realityserie, det är ju ganska blottande, men hade gärna sett mer av er! Ni är så fina och mysiga mot varandra 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish