Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Magisk dag

Hej på er.

Hoppas allt är bra med er.

Gårdagen var helt underbar. En perfekt sommardag på alla sätt och vis. Vi startade dagen med att barnen bjöd på sovmorgon och sedan begav vi oss mot biblioteket där vi lånade böcker och fikade. Vi besökte min pappas grav och sedan åkte F hem och pysslade lite ute på tomten medan jag och barnen hängde med vänner. Vi åt lunch på MAX; gick i butiker och bara umgicks. F hämtade sedan upp oss, vi åt middag hemma och sedan mötte vi upp min familj vid havet, badade i någon timme och såg solnedgången. Vi trodde att barnen skulle somna på vägen hem men dom var vakna hela vägen. Vi slängde ihop en pizza och åt middag nummer två tillsammans vid 21.00. Hade på musik, dansade lite i köket. Så himla mysigt. Det är VÄLDIGT sällan Jason är vaken så sent.. Han somnar alltid vid 19.00 som senast. Så det var fint att få ha honom med under en hel kväll sådär. Han var så himla nöjd och glad hela tiden .Barnen badade tillsammans efter pizzan och sedan somnade dom direkt vi la oss i sängen, haha.. =) Jag och F städade i ordning och såg sedan film och åt glass. Hamnade inte i sängen förrän vid 01:30 men det går ju bra ibland det med.

Stor kram finisar! Ha en underbar dag.

Små och stora äventyr med min lilla familj. Betyder så mycket för mig att få spendera dagarna med dom.

På MAX har dom ju så mycket gott vegetariskt.. Men vi är SÅ besvikna att dom tagit bort den där ”vanliga” vegoburgaren.. Nu är ju typ allt utom halloumiburgaren baserat på sojaprotein om jag inte är helt ute och cyklar? Lite tråkigt tycker jag då alla inte vill äta så mycket sojaprodukter. Jason gillar inte nuggets och liknande särskilt mycket så nu när den burgaren som han åt i barnmålet förut inte finns mer så äter han halloumimålet. Tar bort allt ur burgaren förutom majonäs, tomat och sallad =) Han älskar det.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Så mysigt att vara ute vid havet!

Jason ville att en av nallarna från hans dockhus skulle vara med och äta =)

Kommentarer

  1. Erika

    Är så sjukt besviken på att dom tagit bort grönsaksburgaren eller vad man ska kalla den! Såg att många klagat på deras facebook sida så håller tummarna att dom tar tillbaka den 😋

  2. S

    Jag fick samma chock när jag kom till Max senast! Gillar inte substitut som påminner för mycket om kött och halloumi känns så himla tjatigt. Vi kanske skulle skriva till dem att de måste återinföra Greenburgaren?:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Håller med!! Ja, det verkar vara många som skrivit på deras Facebook och liknande så hoppas dom tar åt sig, kram <3

  3. Elin

    Mysig dag! 🙂 Är också besviken på Max nya vegomeny. Är inte ens vegetarian men gillar inte hamburgare, älskade deras crispy mexican (bönburgare) som inte längre finns kvar. Halloumi är jag inte mkt för heller. Många som har klagat, hoppas de tar åt sig av kritiken 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish