Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Ny vecka igen

Hej vänner <3

Hoppas allt är bra med er. Allt är toppen här och dagarna rullar på. Kommer mer och mer i ordning här hemma, tar lite små projekt dag för dag samtidigt som vi njuter av sommaren och varandra. Idag har vi lite planer men det blir mest lugnt som alltid. Snart går vi in i augusti och det känns galet att dagarna går så fort. Tänk att sommaren snart är slut!?

Igår kväll körde jag ett träningspass i vanlig ordning på yogamattan. Helt svettig och slut efteråt! Ser ni den mörka ringen ovanför min navel? Jag har ju piercat naveln flera gånger och fick ett ärr där då jag gjort så många hål på samma ställe. Under graviditeterna så töjdes det ut och sedan när magen försvann så blev det litet igen men det mörka området blev mycket större. .

Slängde ihop så god och enkel middag. Röda linser, purjolök, riven morot, paprika, tomater, passerade tomater, persilja, grönsaksbuljong, salt, peppar och så ris till.

Haha.. Jason ville hänga på pappas arm =) Han skrattade såå mycket.

Handlade hem lite nytt till både altanen och som vi kan ha inomhus. Så fint med gröna växter, ska visa er mer sen.

Kolla i hörnet! Hur fint!? Det är inte klart än men det är små vaser på en vajer och så tänkte jag hänga lite bilder/foton osv på dom andra klämmorna.

Mammas!! <3 <3

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish