Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Härliga lördag

Vilken fin lördag vi har haft! Vi har haft besök och så mötte jag upp Felicia och Tove för lunch på stan med alla barnen. Så mysigt men som alltid mycket att göra och lite svettigt med treåringar och bebisar, haha.. =) F hämtade upp oss sedan och vi åkte hem, njöt av solen och sedan drog vi och köpte sushi och åt i gräset. Jason somnade på vägen hem och nu på kvällen har F varit och tränat och jag har jobbat. Snart tänkte jag också köra ett träningspass på yogamattan och sedan väntar chips och film i soffan.

Kram och hoppas ni har en fin lördagskväll vänner. <3

Igår kväll gjorde F grönsaker och kikärtor i ugn. Såå gott!! Här har vi sötpotatis, morot, potatis, broccoli, paprika, purjolök, zucchini, olivolja, salt, peppar, chiliflakes. Det ser inte mycket ut för världen men är väldigt, väldigt gott.

Lite bilder från vår lunch =) Tycker det är så tråkigt att det typ bara finns pannkakor på barnmenyerna.. Och alltid med enorma mängder sylt och chokladsås.. Jason älskar ju det med men tycker ändå det ska finnas ”bättre” alternativ med. Kanske någon god macka med grönsaker, ost, någon röra? Kanske någon wrap eller vad som helst? Vi pratade faktiskt om det igår när vi satt och åt.. Man kanske inte alltid vill ge sitt barn en sockerproppad lunch men då kanske det helt enkelt inte finns andra alternativ. Jason åt iallafall upp melonen och tomaten i min sallad, haha.

Så härlig kväll med min fina familj!

Kommentarer

  1. Cajsa

    Grönsakerna och kikärtorna i ugn låter väldigt gott! Måste testas här hemma, vilket bra tips! Perfekt till matlåda också ju det går ju säkert att variera i oändlighet med olika grönsaker. Men måste fråga är det sådana vanliga kikärtor i tetrapack? eller har ni gjort någonting med dem innan ni la in dem med grönsakerna i ugnen? 🙂 kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen gör det 😀 så är det ju verkligen! Ja, det är det 😀 bara sköljt av dom först och sedan lagt ner dom i formen ihop med grönsakerna, kram

  2. Carolina

    Håller helt med ang barnmenyerna. Blev så glad när vi var på en restaurang på Mall of Scandinavia och de hade bakad potatis, ungsvakad lax, grönsaker och gräddfil på barnmenyn. Min 3- åriga tjej slukade det!

  3. Rosie

    Våra barn gillar inte pannkakor alls 🙁

    Vi har två barn så vi köper en vanlig måltid så delar dem på den. Eller så delar vi med varsin barn. Ingen av barnen gillar det som brukar vara på barnmenyerna utan vill ha samma mat som vi äter. Det funkar bra för oss 🙂

  4. Helena

    När jag bara hade ett barn brukade jag alltid be om en halv vuxenportion av någon av de rätterna som fanns.Det brukade inte vara något bekymmer om det är ett bra matställe. Nu har jag två barn så köper jag en portion och ber om en extra tallrik så får dom dela. Aldrig något bekymmer det heller! Tycker också att det är bättre att barnen äter ordentlig mat när man är ute på äventyr. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Håller helt med dig! 😀 ja, jag brukar köpa vuxenmat till Jason också oftast istället för pannkakor. Om det finns något på ”vuxenmenyn” som han gillar. Men tycker ofta att det inte finns så barnvänliga alternativ av den vuxna maten heller alltid 🙂 Nu fanns det ex. bara sallad (som Jason inte äter bara sådär utan gärna vill ha pasta i eller liknande för att få i sig) och typ hamburgare och räkmacka på menyn även för dom vuxna.. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish