Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara dagar

I fredags åkte vi hemifrån för en härlig helg ute vid havet hos vänner i deras stuga. Det har varit så otroligt trevligt. Vi har åkt båt, badat, solat, ätit god mat, barnet har lekt massor.. Älskar att vara ute och bara vara på sommaren. Det var skönt att koppla bort alla måsten ett tag också och få spendera tid på det som betyder mest.

Lilla Jamie och Jason.

Vi blev bjudna på såå god paj till lunch första dagen, mums!

Blir en del packning med barn och mat för en helg, haha. Detta är inte bara våra saker som tur är utan även grejer för en till familj. ”Det ser ju ut som om vi ska utomlands i en vecka” konstaterade vi.

Både kvällar och dagar har varit helt underbara. SÅ magiskt vackert! Som i en saga nästan.

Lilla Jolie sov mycket i vagnen.

Rompizza har vi också ätit, mmm så gott!

Jag har inte badat en enda gång! Är ju världens badkruka och blir kall jättelänge efter ett dopp oavsett om jag ligger i solen eller inte.. Så störande men så har det alltid varit! Jag har badat mycket EN gång och det var när jag var gravid med Jolie i magen och vi var i Grekland i september. Då var det faktiskt riktigt, riktigt varmt i vattnet och så härligt.

Jag och Jolie har försökt hålla oss i skuggan hela tiden. Jag smorde faktiskt in hennes fötter, händer och kinder med solkräm för att vara helt på den säkra sidan. Var svårt att hålla henne från solen till 100% men jag gjorde mitt bästa.

Båda barnen fick åka båt för första gången! Jason tyckte att det var så roligt. Han fick också åka vattenskoter. Åh, vad nöjd han var.

Jolie blev trött under båtturen. Hur söt!?

Så mysiga kvällar med fina tjejer när barnen somnat!

Av någon anledning är mina fötter ganska bleka, haha! Ser så himla roligt ut.. Beror säkert på att jag haft på mig skor. Känns ju rätt logiskt när man tänker efter.

I lördags blev det grillat till middag efter att barnen somnat för natten.

Älsklingar!!

Så tacksam för en sådan fin helg och för att vi får äran att ha så underbara vänner i vårt liv.

Kommentarer

  1. Sara

    Inte badat än?! 🙉🙊 Här är man tvungen att doppa sig konstant för att inte svettas ihjäl i värmen (vilket man gör ändå…) haft 34 grader i skuggan och 28 grader i vattnet i princip varje dag!😳😂💦

  2. Tora

    Hej!
    Varför grillar ni när det är bränder i hela Sverige? Man ska unvika grilla även hemmavid. Tycker det är oansvarigt av er. Läs i tidningarna om alla som grillat och poöisen fått rycka ut.

  3. Lovisa

    Måste bara säga att jag får så mycket inspiration från dig! Är i väldigt samma läge i livet som ung tvåbarnsmamma, husägare sen två år tillbaka och gift med min stora kärlek. Hade inte kunnat önska mer av livet. Du skrev så fint att ni vill ha ”svenssonliv med guldkant” och det är precis så jag känner också. Tycker det kan vara så mycket strävan mot allt runt omkring oss och att vara nöjd med att bara leva svenssonliv känns ibland lite föraktat, så det är en liten oas att läsa här om någon mer som tycker ett ”vanligt” familjeliv med allt vad de innebär är precis allt man kan önska. Så tack för en fin blogg, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Mena alltså tack snälla för så fina ord!! Så kul att vi har samma syn på det hela 🙂 tänker precis likadant!! Ja, det är underskattat med vanlig ”svensson”-liv <3 <3 kram kram

  4. Anna

    Tycker du att det är ok att grilla nu när det är så mycket bränder överallt och så torrt?
    Även om det inte finns något förbud mot det så tycker jag att man kan tänka ett steg längre och tillaga maten på annat sätt.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tycker väl att det är okej om man gör det på egen tomt och har bra koll på läget både under tiden och efteråt. Tycker dock inte att det är okej att göra det på andra ställen än hemma på tomten typ.. Är väl grillförbud även på egen gård på vissa platser också har jag för mig?

  5. Anya Rönningsen

    Hej! Jag är bara nyfiken om du och din man någon gång skulle kunna tänka er att ha en student boende hos er, med betald hyra förstås. Tänkte bara på de nu när jag reste från Umeå och undrar bara hur du och F tänker om det. Älskar dig och all kärlek till eran familj. Kram❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag vet faktiskt inte.. Tror inte det faktiskt då vi bara har ett sovrum tomt just nu och där ska vi nog ha ännu ett barnrum framöver då vi önskar fler barn tätt, kram <3

  6. Dani

    Vad har ni för uppvärming till huset? Vi kör bergvärme, de allra billigaste 🙂 Och Jula har fått in fläktar igen 🙂

  7. Jannika

    Hej, hur förvarar ni alla fina bilder? Extern hårddisk? Fotoalbum eller typ Dropbox? Tycker det är så svårt.. Blir ju en del bilder.
    Tacksam för svar. 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Inte alls tyvärr 🙁 har en hårddisk som jag är dålig på att använda.. har allt på mobilen och det är typ 50.000 bilder.. Måste göra något åt det snarast, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish