Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem år som gifta

I fredags firade vi fem år som gifta. Känns så galet att vi faktiskt haft en ring på fingret så pass länge nu. Tiden har bara runnit iväg men gud vad vi hunnit med ihop under åren.. Tänk att vi har två barn, vårt drömhus och ett så fint liv tillsammans nu 2018. Jag ser fram emot hela livet med F vid min sida och hoppas och tror att vår kärlek ska vara lika stark livet ut. Vi känns så självklara för varandra och jag kan inte föreställa mig livet utan honom. Han är verkligen.. min andra halva, haha. Vet knappt vem jag är utan honom hur tragiskt det än må låta enligt vissa. Men så är det. Han är mitt allt. Tänk att jag fick träffa honom så tidigt i livet och ta vara på varje dag tillsammans. Tack livet för att jag fick honom och för att han ser på mig varje dag som om det vore för första gången. Evigt tacksam över att han kom in i mitt liv när jag minst anade det och förändrade hela min värld för alltid.

”For a marriage to be succesful, you have to fall in love every day and always with the same person”… <3

Kommentarer

  1. Annika

    Önskar er fortsatt kärlek och lycka ❤️
    Jag träffade också min man som ung. Vi gifte oss när jag var 21 och firar 20-årig bröllopsdag på onsdag. Kärleken har växt och fördjupats genom åren och nu ser vi fram emot nästkommande 20 år tillsammans 😍 Jag känner verkligen igen mig i det du skriver. Min man är mitt allt, vem vore jag utan honom ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla du <3 vad fint skrivet! Förstår precis hur du menar. Det är så vackert med kärlek. KRAM <3

  2. Emma

    Hej Gabriella. Det jag skriver nu har inget med inlägget att göra men kände att jag behövde tips och råd. Jag är gravid i vecka 9 och jag hatar det, rent ut sagt. Att vara gravid är något av det värsta jag varit med om. Har varit illamående sedan vecka 6. Är illamående, känner mig tjock i halsen, kan inte äta något utan att magen (från livmodern och upp till brösten) svullnar upp till en ballong. Mitt liv är vänt upp och ner och jag känner mig helt förtvivlad. Folk säger bara ”det blir bättre” ”åh grattis du måste njuta” osv. Det är inget kul att höra när man mår skit hela tiden. Vet att du skrivit att du också avskyr att vara gravid i tidigare inlägg. Har du några tips eller info som kan vara bra att veta? Jag har försökt några gånger att sätta fingrarna i halsen men klarar inte av det. Vill bara spy så jag mår bättre…vill återgå min normala aptit, magen som inte bubblar konstant och den svullna magen har jag hört försvinner om några veckor.

    Älskar din blogg btw. Följt dig sedaner du väntade Jason. Stora kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish