Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fina dagar

Hej fina.

Hoppas att ni njuter lika mycket av vädret som vi. Herregud vad varmt det är! Helt underbart. Hade varit helt perfekt om man inte hade haft små barn. Nu är det ju verkligen för varmt för dom om det inte finns tillgång till att doppa sig i vatten hela dagarna.. Så jag hoppas ändå för deras skull att det snart blir liiiite svalare.

Sitter just nu och beställer lite mat online (ska ge det en ny chans – har alltid fått halvmögliga saker när jag beställt tidigare) och F och Jolie sitter och busar här bredvid. Jason sover. Han däckade direkt vi kom hem då vi hållit igång hela dagen. Varit på kalas för två av Jasons vänner som fyllt fyra och två och så åkte vi direkt till min mormor efteråt då både hon och mamma fyller år nu i dagarna. Blivit bortskämda med så god mat och fika. Min mormor hade bakat så goda piroger och gjort sallad till. Och så jordgubbspaj och glass och kakor till efterrätt. Var så himla mätt när vi skulle åka hem.

Huset skulle nog ha varit färdigmålat nu men det började regna i ett par timmar nu på eftermiddagen. Så vi har två väggar på nedervåningen kvar men det tar nog F nu under kvällen. Sedan är det över! Är sååå glad för det. I veckan ska vi också lasera all trall både fram och bak, måla staketet på altanen och göra lite annat smått.. Men det är ju rätt små projekt som är roliga och går relativt fort.

Vet ni förresten.. Jag är helt hopplös. Blir nästan arg på mig själv! Jag sa som sagt att vi inte skulle ha mer projekt nu i sommar… Gissa vad jag har gjort, haha… Jag har beställt tapet till barnens rum! Blir en fondvägg i varje rum! Har spanat på dessa tapeter länge men haft en önskan om att vi ska boa in oss ordentligt och känna oss för innan vi sätter ut allt för mycket personliga detaljer. Tänkte först vänta till hösten men nej.. Nu är det dags =) Blev dessa nedan. Den översta i Jolies rum och den undre i Jasons rum. Kommer bli SÅ fint. Älskar att dom är så fulla av fantasi och liv men samtidigt väldigt ”snälla” för ögat att se på. Lugna färger men mycket detaljer.

Och så lite bilder från det senaste:

Mammas älskade hjärta! Älskar mest i världen. Hon tycker det är så jobbigt med värmen.. Baddar med kall och blöt handduk hela tiden nu. Ska köpa en fläkt imorgon. Hon är för det mesta naken eller har tröja och är naken nedtill just nu. Hon älskar det. Blir helt lugn direkt man tar av alla kläder, haha. Jason var likadan som bebis. Men jag förstår det! Trivs bäst utan kläder jag med, haha!

Såhär god lunch blev jag bjuden på igår. Hängde med mina fina vänner Charlotta och Hanna och våra små killar + Jolie. Så mysigt.

Lite frukt till efterrätt såklart.

Jason fick träna på att cykla lite. Han har ju balanscykel men det är inte riktigt hans grej tror jag. Vi ska köpa en med stödhjul nu inom det närmsta har vi sagt.

Älsklingar! En sovande storebror och en trött lillasyster i soffan. F väckte Jason genom att lägga Jolie på honom. Han ska ju inte sova på dagen längre men igår innan vår familjefotografering somnade han en stund.

Alltså hur fint hade inte Hanna gjort till sina killar!? Längtar redan tills Jason fyller tre och jag får pyssla i ordning inför kalas. Älskar ju sådant.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Frida

    Kan du göra ett inlägg med tips på klänningar som är bra att amma i? Som nybliven mamma är det svårt att veta vad man ska kolla efter, och utbudet av ammningsklänningar är ju sådär bra. Tack på förhand

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo absolut 😀 kan göra ett inlägg om amningsvänliga kläder och visa lite klännigar nu framöver!! Kram fina du <3

  2. Profilbild
    Jenny

    Hej! Är det bara maxi ni testat beställa från? Jag bytte och provade Willys på ersboda, fått bra varje gång och smidigt att bara svänga förbi och hämta ut maten i de kyl/frys fack de har utan att behöva köa något, Ett tips annars 🙂 provade maxi innan men ej nöjd. Snygga tapeter!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja precis! Är fortfarande inte nöjd, fick mögliga blåbär och dålig grädde idag, haha.. 🙂 Tack för tips!! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gjorde det idag, en mindre pool 😀 beställde en stor pool också så hoppas den kommer hem snaras med snabb leverans, haha! Kram <3

  3. Profilbild
    Marie

    Hur kommer det sig att du är så dålig på att gilla dina vänners bilder på instagram? Såg att du inte gillat någon av Toves senaste 10 bilder. Bara nyfiken 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag tänker inte alls på sådant 🙂 sociala medier är ju bara.. sociala medier. Har inte så mycket tid alltid att sitta och gilla och kommentera mina vänners bilder! Vi ses i verkligheten istället 😉 kraam

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Färdig botten från Fontana, vanlig ost, västerbottenost, in i ugnen. På med röd lök, crème fraich, tångkaviar, gräslök och dill 🙂 var min vän Charlotta som gjorde den, såå god!! kram

  4. Profilbild
    M

    Hur ser du på otrohet och öppet förhållande? Jag känner mig väldigt ensam om mina tankar då jag tycker att endast sex utanför förhållandet inte är så farligt, alla andra verkar tycka det är rena dödssynden. Jag är sambo sedan 8 år tillbaka och har barn, är bisexuell ska tilläggas och skulle kunna tänka mig att ha sex med någon annan fast vågar inte prata om det med min sambo eller någon annan. Kan man inte tänka så utan att det ska vara något fel på förhållandet? Jag vill absolut inte leva med någon annan och är lycklig i vårt gemensamma liv men om man tänker på att man ska vara tillsammans hela livet skulle man ju kunna få ha sex med någon annan några enstaka gånger. Hade min man gått bakom ryggen och träffat någon systematiskt hade jag blivit jättesårad, men hade han kommit hem efter en utekväll och sagt att han haft sex med någon han knappt känner hade jag inte blivit arg, kanske svartsjuk, men inte arg för jag tänker mer att kärlek och sex är två olika saker. Att vara i en relation men ändå kunna ha friheten att ha andra sexuella upplevelser under sin livstid. Det skulle jag kunna ge till min partner, men jag tror inte han är lika pepp på det faktiskt. Jag känner mig lite knäpp som tänker så som tjej då de flesta jag vet är ABSOLUT emot sådant och hade känt sig totalt svikna. Dock hade jag kanske inte gillat om man träffade andra vid sidan av ofta, men jag tänker mer några gånger under livet.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså helt ärligt? Jag tycker sådant är SÅ individuellt.. Det hör liksom till varje förhållande. Man får prata med sin partner och se hur man känner för att hitta det som passar båda. Alla är vi olika, vill olika, gillar olika. Skulle aldrig döma någon annan. Man får välja själv hur man lever sitt liv och vad man önskar och tycker om. Jag tycker också att sex och känslor inte nödvändigtvis behöver ha med varandra att göra! Men känner samtidigt att jag själv inte vill ligga utanför mitt förhållande utan bara med min partner. Är däremot inte emot det och tycker alla får göra som dom vill! Kram kram <3

  5. Profilbild
    Emma

    Hej!
    Kan inte du berätta lite mer om för hemmaträning du gör? Har precis fått mitt andra barn och vill komma igång snart!

    Kramar!!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish