Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysig fredag

Hej fina ni <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra och ska snart iväg till vänner för sol, bad och lek. Så underbart! F ska mål vidare här hemma idag. Hela övre delen av huset är nu klar så det är bara nederdelen som ska målas två varv nu. Lär gå snabbt! Liften är lämnad också så nu blir det bara att stå rakt på backen och stege. Åh, vad jag längtar tills detta är klart nu.

Igår mötte vi upp våra vänner mot middagstid. Köpte med pizza och myste på en filt på gräset. Älskar sommarkvällar! Barnen klättrade och hade vattenlek. På vägen hem somnade både Jason och Jolie i bilen så vi passade på att kika lite på uppfarter i villaområden. Vi vet ju exakt hur vi vill ha det och ibland lyckas vi faktiskt hitta något hus som har det exakt så. Nästa år tror jag vi blir klara med allt som har med uppfart, gräsmatta och carport att göra. F lär göra allt själv även där då det blir mest ekonomiskt + att han tycker det är roligt. Blir spännande.

På dagen pysslade vi på lite inomhus, ritade och lekte med playdoh. Var ute en stund med och hade vattenlek på altanen + gick till lekparken.

När man är själv hemma med två små och maten ska gå snabbt så bjuds det på grönsaksbollar och pasta. Enkelt och snabbt. Och väldigt gott! Ett vegoalternativ till köttbullar.

Jason ville så gärna åka upp i liften med sin pappa och sin morbror, haha. Så det fick han göra. Dom åkte inte alls högt upp men han var så mallig och stolt efteråt att han hade fått göra som dom stora killarna.

Och så lite bilder från kvällen. Älskar våra fina vänner såå mycket! Så tacksam att dom finns där.

Kommentarer

  1. Moa-Linn

    Åh hur får du till dina fina stora lockar och så bra med volym i håret? Superfint verkligen! Din blogg är förresten helt underbar och likaså din familj! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ska göra en video om det <3 men jag lockar bara med antingen locktång eller plattång och har sedan hårvax med glans i håret <3 kram kram <3 och tack för så fina ord!!

  2. Alexandra

    Hej! Vet inte om Jolie fortfarande har de jobbigt med magen? (Har inget med de här inlägget att göra)
    Men när min dotter hade kolik (så så så ont i magen) så hjälpte sempers magdroppar jätte mycket! Alltså resultat på bara några dagar + sitta gandka mycket i bilbarnstolen. De liksom hjälpte bajset att komma ner på något sätt. Så tillslut la hon världens bajs varje gång hon satt i bilbarnstolen (=

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det har blivit bättre nu som tur är! 🙂 Så bra att ni hittade det som fungerar bäst för er! Stor kram <3 och tack för tips med!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      HAHA ELLERHUR 😉 vet inte om kommentaren är ironisk eller inte men det är jag som ritat 😀 han har bara sagt vad jag ska rita.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish