Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tjafs och familjefotografering

Hej finaste ni. Hoppas allt är bra med er. Bjuder på en liten ”just nu”-lista fredagen till ära och önskar er en underbar dag. Vi är uppe med tuppen. Eller ja, barnen sover men jag och F är uppe och fixar och donar, hehe. Kram!

– Det är sååå varmt ute nu att jag på riktigt känner att jag måste köpa en fläkt. Barnen tycker det är jobbigt att vara ute i värmen för länge och när vi väl kommer in så är det lika varmt.. Trodde aldrig att jag skulle klaga men nu gör jag fasiken det, haha. Baddade barnen med en kall och fuktig handduk hela dagen igår. Dom tyckte det var så skönt. Jolie hade lite svårt att komma till ro på grund av värmen men när jag ammade och baddade pannan samtidigt så somnade hon på en minut typ.

– Jag älskar verkligen att leka med mina barn! Ibland iallafall, haha =) Har dagar när jag bara inte orkar också.. Men det blir bara roligare ju äldre dom blir. Jason kör så mycket rollspel nu, gör lite teater, bygger hus till sina dockor, djur och figurer av klossar och lego, vill leka kök och affär. Älskar att bara ta mig tiden, stänga allt annat ute för någon timme och bara umgås med honom. Min bästa kille.

– Vi har en familjefotografering inbokad på lördag kväll i solnedgången. Kommer bli såå fina bilder känner jag redan nu. Blir roligt att föreviga hela familjen nu då vi fått Jolie. Vi har ju fotat med fotograf flera gånger sedan Jason föddes men inte alls med lillasyster ännu.

– Alltså jag och F.. Gud vad vi går varandra på nerverna nu.. Tjafs och små bråk lite till och från dom senaste två dagarna. Vi är båda så stressade bara för att livet har stannat upp lite i och med målningen. Alla fönster är liksom helt plastade och vi kan inte vara på altanen då alla möbler är bortplockade och altanen täckt med papp (för att inte få färg på den), det är kaos både inne och ute med saker överallt, barnen kräver mycket tid och uppmärksamhet, allt annat ska göras hemma. Och detta har jag ju skrivit flera gånger förr men jag är ju en expert på att sätta skyhög press på mig själv och sedan känna mig värdelös. Påminner mig själv varje dag nu om att sänka ribban. Det jag gör duger och jag behöver inte lägga 130% överallt hela tiden. Det går liksom inte och det mår jag inte bra av heller. Är iallafall guld värt med vänner som bjuder över till sig eller möter upp oss någonstans så att barnen får leka av sig ute. Igår var jag och Jason ute i parken i ett par timmar medan lillasyster sov i vagnen och sedan mötte vi upp två av mina vänner för lunch och lite shopping.

Bild på gårdagens goda lunch

– Har verkligen fått till lite mer regelbundna träningspass nu! Så otroligt skönt och jag blir väldigt glad efteråt. Barnen sover oftast när jag tränar men ibland är Jolie vaken och då ligger hon på ett täcke på golvet och kryper fram och tillbaka efter sina leksaker. Brukar lägga leksakerna på olika ställen och så kryper hon runt, runt och sysselsätter sig själv ett tag, haha.

– Något negativt just nu är att vi är vakna så sent just nu.. Vid 01.00 har vi kommit i säng dom fyra senaste dagarna. Brukar annars sova vid midnatt som senast (och helst är vi i säng redan vid 23.00). F målar ute hela tiden och jag tar tag i tvätt och städ när barnen somnat.. Sedan tränar jag, sitter en stund med bloggen,.. Allt tar ju mer tid än vad man tror och vips står man där igen och klockan är på tok för mycket.

Kommentarer

  1. Hannah Sjöblom

    Gabriella, vet att du frågat om hemmaträningstips och här kommer ett: Yoga with Adriene på youtube. Vet inte om du testat yoga? Själv tycker jag det är underbart och Adriene är jättebehaglig att följa. Underbart med en lugn stund när man har småbarn hemma och hela kroppen knakar när man stretchar ut den. Eller man och man… MIN kropp knakar så det hörs in till grannen och i morse vaknade jag med lite lagom träningsvärk. Fantastisk känsla!

  2. Teddy

    Ta det lugnt nu. Detta är ett nytt hus och så här är det i början innan saker och ting kommer på plats. Meningen är ju inte att ni ska stressa sönder er utan njuta av varje liten grej som sker i bostaden.
    Vi bygger också nyproduktion och jag förstår känslan alla dagar i veckan. Tjafsar också med mannen och är inte direkt stolt över det.
    Är fortfarande stressad efter allt som inte är färdigt men hur roligt är ett nytt hus när man ska stressa fram saker och ting.
    Tänk bara några månader fram- hur mycket ni kommer ha gjort då.
    Ni fixar detta:)
    Ps: vilken händig man du har. Väldigt fin altan.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det tar ju tid 😀 man får räkna med det. Men det betyder ju inte att vägen dit är spikrak för det tänker jag 🙂 kram och tack för pepp och fina ord. Ha en underbar kväll!

  3. jm

    Hej! Jag är jätte ledsen just nu, jag får inte flytta ihop med den killen jag älskar. Inte ha kontakt den killen jag gillar. Mina föräldrar gav mig utegångsförbud tog min mobil ifrån mig. Mina pengar ifrån mig, min bankkort. Så jag kan inte köpa något. Jag funderar på att rymma hemifrån. Min pojkvän köpte en lägenhet som vi ska flytta till.

  4. Carina

    Förstår hur ni känner, alla mål och önskningar man har, lätt att glömma varandra då.

    En annan fråga, var har ni köpt byrån som Jason står och leker vid? Verkligen jättefin!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo, men vi har så mycket fönster så när solen ligger på blir det SÅ varmt ändå.. Hjälper inte 🙁 kram

  5. Karin

    Håller med om att det kan vara jobbigt med barn under året när det är som varmast. Jag har lärt mig av släkt i södra Europa där det är ordentligt varmt på somrarna att man doppar barnen i svalt vatten om de inte kommer till ro på kvällen och låter även riktigt små barn bada svalt ofta. Sen använder man inte heller bärsele då det blir alltför varmt för de små. Är man ute med barnvagn så har man med kallvatten och blöter ned solhatten när det blir för svettigt.
    Stor kram!

  6. Linda

    Jag tycker det är så fint att du inte bara skriver om alla bra och roliga stunder, utan även de som är lite tuffare och utmanande. Du känns som en väldigt härlig och genuin person som inte försöker få allt att se bättre ut på utsidan, utan visar också att ni är mänskliga som alla andra. Du inspirerar mig dagligen med dina inlägg. Kram

  7. Josefine

    Vilken fotograf har ni bokat? 😀

    Kan inte du göra ett inlägg som handlar om träning och hur du tränar hemma? Hade varit intressant 😊

  8. Conny

    Det är klart man behöver en fläkt! I dessa varma dagar. Bäst är tycker jag att skaffa en HQ-bordsfläkten för vem vill inte ha ett uppfriskande flöde av luft. Det är såklart viktigt att kunna justeras efter sina egna önskemål, justera varvtalet, flödet och så vidare. Tänk var skönt att barnen kan ligga i en lagom tempererad omgivning tack vara fläkten medans man till exempel tränar. De 12-tum breda bladen gör allt det viktiga jobbet tack vare en kraftfull 3-växlad motor för låg, Smart idé det där med leksakerna på olika ställen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish